Laptopumun "S" Tuşu
-
Arkadaşlar yazılarda s bulunan kısımları ekran klavyesinden basıyorum.
samsung rv510 model laptopum var ve son bir kaç gündür "S" tuşu basmıyor.Üzerine herhangi birşey dökülmedi herhangi birşey olmadı.
İçerisi kirlenmiştir diye umuyorum fakat laptopun klavyesini sökmeye çekiniyorum.Elinde bu tarz laptop olup daha önce klavyesini
sökmüş olanlardan veya farklı cihazların klavyesini sökmüş arkadaşların fikirlerini bekliyorum...
-
sıfır klavye takımına 100 lira diyor adamlar...
Şimdi bir tek "S" tuşu için 100 lirami vericem evlat acıısı gibi koyar yav
-
benim klavyede 3 tuş yok yav. teknik servis veren bi yere git temizlesinler ya.. olmadı swordfish var notebookçu... ona sor kesin karşılaşmıştır öyle bi problemle...
-
işin garibi q tuşuda gitti şuan allah allah ya
-
hocam o laptoba bi şekilde suyla yada sıvı bişeyle sıvı teması olmuş,bende samsung r525 var, sol ctrl gitti önce,ehehe dedik sevindim bi tane daha var diye,sonra o da gitti.şimdi 80 lira vereceğiz de klavye alacağız...
ayrıca şu samsungların klavyeleri çok dandik oluyor en azından benimki, ilk ayında caps lock tuşu düştü,sonra tab gitti... servise götürdüm,garanti dışı diyor
180 TL + KDV. -
byorumcek bunu yazdı:
-----------------------------işin garibi q tuşuda gitti şuan allah allah ya
-----------------------------Bütün tuşlar gitmeden sen onu servise göster olmadı swordfish var özkandı adı pm at o illaki yardımcı olur sana kıyak adamdır ;)
-
kardeş sanki o klavyede sıvı teması olmuş gibi daha önce başıma geldi oradan biliyorum
sırayla tuslar gidiyor sonra geri geliyor felan acaba senin olmadıgın zaman birisi bişey yapmış olabilirmi
belkide klavye bozulmustur zaten hassas oluyor laptop klavyeleri
cok sert basınca basıyorsa belki altındaki yumusak kısımda sıkıntı vardır
ayrcıa korkmana gerek yok cek gelsin tusu takmak o kadar zor değil altına bak ne yönden acılıo die oraya dogru kaktır
-
s ve q tuşunun oldugu bölgeye yapışkan bişey dökülmüş olabilr farkında olmadan yada benm laptop çok ısındıgı için işlemcisinn oldugu yerde tuşun içindeki yumuşak plastik erimişti tuşu çekerek sökebilirsin bence ama bi servise götürmende fayda var
-
şimdi şervişe götürücem terş düz konuşucaklar garanti dışı diye zaten şinirli aşabiyim
-
mfatihbodur hocam tuşu tornaviye yardımıyla azbirşey kaldirayım dedim şanki kırılacak gibi hişşettim garip bişey normal kalvye gibi değil
-
HaRici klavye al hatta kablosuz klavye mouse al ekrani da tvye bagla oh mis