folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptopun Ekranı Kırıldı :S

Laptopun Ekranı Kırıldı :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    ii aksamlar arkadaslar ya benım sorunum laptopumun ekranına yanlıslıkla makasla vurdum ve ekran kırıldı demeyımde boole renkler bı garıp oldu hıc bısey gorunumuyo kocaman bı mırekkep gıbı bısıı oldu muhtemeln degısmesı gerekıyo markası msi sımdı degıstırmelımıyım tamırı olurmu bunun bıde ortalama ne kadara patlar ve ben kıbrıstayım bılgısı olan varmı arkadaslar yada yardımcı olabılecek yada bu pcnın aynısından almam gerekıyo cunku benım degıl satan varmı yada satan tandıgı olan varmı arkadaslar ??

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    leptop ekranı kırıldıysa git yenisi al çok pahalı oluyo:s

Bozamaz Aramızı Yarasa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Çöpe At gitsin..

www.tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek
    ikincieli 100 ıla 200 arası sıfırı ıse 230 ıla 300 arası degısır teknık servısıne basvurursan daha ucuk fıyatlar soylerler cunku dolar uzerınden baz alıyorlar  sen enkısa yoldan kendın ekranı al degıstırebılıyosan kendın degıstır montaj parası odemezsın en azından (ıstanbulda olsan yardımcı olabılırdım .... )

Do you mind if I smoke?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    saolasın arkadasım ama kıbrısta oldugum ıcın burada mumkun degıl ekran almam yok olsa verdım bı pc cıye yedek parcası yok dedı off ıkı arada bı derede kaldım ya para verıp yenı alacam yada bılmıyorum :S peki soole bısıı yapabılırmısın bana ben sana markasını versem varsa ekran alıp bana yollayabılırmısın? kargo ucretı falan sorun degıl ben oderım monıtorun de parasını yollarım bana bulabılırmısın bı fıyat ??

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByKuTsaL
    ByKuTsaL's avatar
    Erkek

kardes yenısını almana gerek yok bende leptop tamırı yaptım power kablosunu degıstırdım senın yerınde olsan www.google.com   MSI teknık ervıs dıye aratırım ırtıbata gecerım verırım kargoya 10 gunde gelır elıme yannıs hay-tırlamıyorsam 160$+kdv idi DELL tus takımı deyıstık 140$+KDV dedı imansız yafff Bence sende teknık servıs ıle ısrtıbata gecc adres al ver kargoya tas patlasa 15 gunde elınde olur

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByKuTsaL
    ByKuTsaL's avatar
    Erkek
    hatırlatmayı unuttum dolar 1,550 :) olmus bu sana epey bı patlar bence sen doların dusmesını bekle yada dedıgımı yap

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

bağlanma özelliği varsa al bi lcd monitör. :l

tüplüden daha kolay olur taşıması :) 

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    teknik servise gitme abuk subuk rakkkamlar sölerler

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sarikamis
    sarikamis's avatar
    Erkek

Buyur kardeşim MSI hakkında bir kac bilgi ..

Notebook LCD fiyatları:

http://www.ucuzalsam.com/notebook-lcd-panel/msi-notebook-lcd-ekran-panel-.html

Sıradan MSI tamir servis:

http://www.gokbilgisayar.com/msi-notebook-tamiri.html

Orjinal MSI Servisi:

İstanbul'da var oda Bimtes Elektronik web adresi http://www.bimtes.com.tr/  tel 0212 233 75 29 ..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    hocam benm arkadaşımın laptop tamir tükanı var istersen pmne telefon adres falan atabilirim (ankarada)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
Toplam Hit: 4536 Toplam Mesaj: 16