Laptopun İçinde Kulaklık Jak I Kırıldı
-
-
Cımbızla falan çekilmiyor mu hocam ?
-
mkyb bunu yazdı
Cımbızla falan çekilmiyor mu hocam ?
yok hocam olmadı
-
toplu iğneyi çakmak ile kıp kırmızı ısıtıp jakın arkasına sok. soğuduktan sonra çekmeyi dene.
içi tamamen metal ise gri renkte çelik yapıştırıcı sürerek bir cisim yapıştırıp çek.
-
karga burun fln ile anca çıkartırsın hacı işin zor, bi resmini fl koyaydın fikir verirdik
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
karga burun fln ile anca çıkartırsın hacı işin zor, bi resmini fl koyaydın fikir verirdik
hocam benim tel le foto çekemiyorum ya GM Discovery var kamerada sıkıntı var ön kameraya naısl oldu bilmiyorum ama yağ kaçtı galiba bir bulanıklık var arka kamera zaten hiç açılmıyor yuvadan falan çıkmış olabilir veya direk bozulmuştur öyle kullanıyorum işte foto yok ondan dolayı yarın istanbula geçiyorum zaten 1-2 tamir işi yapan var tanıdık ona giderim yoksa usb den falan harici ses kartıyla idare edicem
-
Laptopun içini acabilirsen büyük ihtimal iç plastik bölümünden çıkartabilirsin. Eğer iç kısmındaki plastikte boşluk yoksa kendin delip geri çıkartabilirsin. Tabi benim söylediklerim ancak garantisi bitmiş ise mümkün olur.
Ses kartı ya da USB ile uğraşmaktansa bluetooth daha basit bir alternatif çözüm olabilir.
PcK0 tarafından 24/Tem/16 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam bunu yazdı
toplu iğneyi çakmak ile kıp kırmızı ısıtıp jakın arkasına sok. soğuduktan sonra çekmeyi dene.
içi tamamen metal ise gri renkte çelik yapıştırıcı sürerek bir cisim yapıştırıp çek.
en mantıklısı bu gibi..
-
İlginç durum 2 gün önce aynı şey başıma geldi :) Çözümü açtırıp jakı değiştirmek sanırım ben uğraşmadım olmayınca..
-
Hocam çelik yapştırıcıyı bir metalin ucuna hafiften sür ,oraya değsin donmasını bekledikten snra çek çıkar diye umuyorum...
-
Güzel görünümlü bir resim koyabilirsen daha kolay yardımcı olabiliriz gibi...