Laroxyl 22 Draje İçilse Ne Olur ?
-
fark ettim lanet olsun ucuz mal hep kötü :D
Zanax Alıcam Bi Daha ki sefer Paraya kıyıp
-
.......................
-
gokhan_ssl bunu yazdı:
-----------------------------
xanax yeşil reçete psikolog herkese vermıyor cok ağır depresyon geçirenlere ve panik atak hastalarına veriliyor. ben araştırmalarım sonucu cok ilginc bilgilere ulaşmıştım ama götüm yemedi antiaritmatik ilaçlar var reçetesiz satılıyor bu ilaçları kalp hastaları kullanıyor ritm düzenleme için fazlacana içince siki tutuyorsun garanti sende o göt varsa dene istersen.
aynen öyle.xanax ı fazladan kaçırırsan ağızla anüs yer değiştirir,çorba hayal olur.. -
Psikolojik Danısmanım Var Zaten .
-
Dumanqoliq bunu yazdı:
-----------------------------Değiştir.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Dumanqoliq bunu yazdı:
-----------------------------Değiştir.
-----------------------------Sabah sabah iyi geldi, güldürdünüz beni, Allah iyiliğinizi versin. :)
Yahu arkadaşım senin canınmı sıkılıyo kendini kurcalayıp durmasana be yahu.! Ya Zehirlensen asıl o zaman ne olacak ondan haber ver. :)
-
laroxyl bişi yapmaz özellikle migren ve sinüzit ağrısı çeken arkadaşlara tavsiye ederim
ağrıya birebirdir hemen keser uyku problemi diş ağrısına iyi gelir uyuşturur ağrı hissetmezsiniz
şimdi niye içtin onu söyle
bu bilgileri verdikten sonra diyorum ki madem amaç intihar etmek yada dikkat çekmek yada
extrem bi olay yaşamaksa niye uğraşıyorsunuz ki gidin direk fare zehiri alın olsun bitsin eğer
oda öldürmez ise kutsanmışsınızdır haberlere çıkın para kazanın
-
KAÇ GR'LIK Aldığına bağlı.. 10 adet 20mg alırsan kendini jüpiterde bulursun.
hayatımı altüst etmiş ilac,
-
bu kadar kasma hacı 2 dinamit al ,oturdugun taburenin altına yerleştir.
Sigaranı yak sonra aynı ateşle altındaki dinamitlerin fitilini yak ve bekle.
-
Tantum iyidir.. Laroxyl ile uğraşma. =) En kralı fare zehiri tabide.