folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Lastik Satım İşi İle Alakalı Bildikleriniz?

Lastik Satım İşi İle Alakalı Bildikleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

50-100k parayla yapabilirsin daha az paraylada yapabilirsin ama bu dediğim sağdan soldan alıp satabileceğin lastikler zaten giden lastikler belli onları alıp satacan

ama lastik işi iş değil 1 lastikte anca 10 lira para kalıyor çünkü çok lastik satan var herkes düşük fiyata satıyor ha bazen 30-40 lira kalıodur ama bazen

onun dışında zaten öyle goodyear bridgestone pirelli gibi bayilikleri alamazsın en az 500k para ister ve sürekli lastik verirler sana satamazsın elinde kalır

iş değil anlıcağın...

hocam 10 lira kalsa 30-40 lira kalsa bu adamlar o zaman gununu kurtarıyorlar?

lastikçi sadece lastik satmaz ki,

bişey girmiştir patlamıştır, yama yapar, rot balans yapar, hava basar-kontrol eder, yani sadece lastik satan bi yer mantıksız yapıyorsan bunları da yapacaksınki iyi bişey bıraksın.

Haklısın hocamda zaten rot balans yapılmadan havaları kontrol edilmeden lastik zaten takılmaz ha yaptıkları 4x4 luk rot balansmı lastıkcılerın degil.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 2891 Toplam Mesaj: 12