folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Lavuğun Biri Araca Girmiş En Uygun Nasıl Çözerim?

Lavuğun Biri Araca Girmiş En Uygun Nasıl Çözerim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tampommuş üstat bir şey olmaz güzelce boyanırsa gider,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Türkiyede ki boyalı araç mevzusunu anlamıyorum cidden. Avrupada aracımı boyattım diyorum. Bakımlı araç diye + yazıyor. türkiyede hatalı araç diye - yazıyor. Cidden kafam basmıyor bu ülkeye.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

Çamurluk göçük düzeltme ile olur. Aseton al sürtme olan yerlere dök ve hemen sil direk çıkartır. Ama boyası kalkmış yerler direk boyanacak. Lokal olarak boyatmak en mantıklısı 

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

senin giden boyaların için rötüş boyası yaptir boyacıya karşı tarafın senin araca geçen boyası için sleepynin temizlik mendillerinden al o geçirir.

In every job there is a no
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

Türkiyede ki boyalı araç mevzusunu anlamıyorum cidden. Avrupada aracımı boyattım diyorum. Bakımlı araç diye + yazıyor. türkiyede hatalı araç diye - yazıyor. Cidden kafam basmıyor bu ülkeye.

Abi Avrupa da araba 10 gayme iken Türkiye de 500 gayme. Bu sebeple millet birbirini düdüklüyor. Boya olunca millet korkuyor. 10 gayme olsa aman en fazla ne olabilir ki der geçer. 500 gayme zor bulunuyor. Sebebi bu olabilir mi?

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 4210 Toplam Mesaj: 16
araba araba araç çarptı araç sürtme araç vurma