Law Abiding Citizen HQ-Rip / 350 Mb
-
Arkadaşlar film taze çıktı çok yeni henüz Türkiye'de gösterime girmedi, mutlaka seyredin, filmi izledikten sonra yorumlarınızı da paylaşırsanız sevinirim.
Gösterim Tarihi: 01 Ocak 2010
NOT: İzlemeyen arkadaşlara tavsiyemdir.

Başrolde : Gerard Butler
Filmin Konusu ;
Clyde Shelton (Butler) eşi ve çocuğu ile mutlu bir hayat süren bir adamdır. Bir gün iki saldırgan Shelton‘ın evine gelir ve onun gözleri önünde eşi ve çocuğunu öldürür. Avukat Nick Rice (Foxx) saldırganlarla bir anlaşma yapmıştır. Mahkeme saldırganlardan birini ölüm cezasına çarptırırken diğerine çok az bir ceza verir. Karardan hiç memnun olmayan Shelton adaleti kendi elleriyle uygulamaya karar verir. Artık tek bir amacı vardır; bu olayda suçlu gördüğü herkesi birer birer ortadan kaldırmak.
TR Altyazı klasörün içerisindedir.
İyi Seyirler... -
Eyvallah hacı indiriyorum.
Bu rapid böyle devam ederse yalan olacak gibi :| Millet artık hotfile takılıyor.
-
Sağolasın hele hotfile için ayrıca sağolasın.
-
eyvallah sağolasın
-
Hocam ben filmi bu gazla izledim film son 10 dakkası hariç mükemmeldi ama sonunu iyi bağlayamamışlar. bence tabi.
Filmin sonu bana tatminkar gelmedi.
Ama gerard butler ın oyunculuğunu tartışmam yine mükemmeldi...
-
elminster bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam ben filmi bu gazla izledim film son 10 dakkası hariç mükemmeldi ama sonunu iyi bağlayamamışlar. bence tabi.
Filmin sonu bana tatminkar gelmedi.
Ama gerard butler ın oyunculuğunu tartışmam yine mükemmeldi...
-----------------------------hocam dediğin gibi filmin sonunda herkes başka bişi beklerken, beklenmedik bişi oluyo ama orada vermek istedikleri mesaj da çok açık, hani devletle baş edemezsin gibi bişi ama neyse fazla bahsetmeyelim filmden herkes izleyip görsün :)))
-
Konu çok sıradan geldi...
-
RockZs bunu yazdı:
Konu çok sıradan geldi...
-----------------------------süreç çok alangirli ama yani konunun sıradanlığını bozan olaylar oluyor.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Eyvallah hacı indiriyorum.
Bu rapid böyle devam ederse yalan olacak gibi :| Millet artık hotfile takılıyor.
-----------------------------eee kendi kendini yaktı rapid
-
hotfile'dan hem de tek parça halinde hızlı indirilebiliyor hakkaten rapidden iyi.
-
Ellerin Uzanmasın Uzak Dursun...