Lazer Yazıcı Tavsiyesi
-
Muridler lazer yazıcı almaya karar verdim,
gözüme şunu kestirdim şimdilik ama kararsızım.
Tonerini kendim doldurabileceğim, çip sıkıntısı çıkartmayacak, ya da çipi kolay bulunabilen bir model tavsiye ederseniz sevinirim..
-
askerde komutanı temel'e "bana bi lazer yazıcı getir" demiş. temel hemen koşmuş gitmiş. 15 dakika sonra yanında başka bir askerle gelmiş. komutan bu ne demiş nerde yazıcı? temel de "komutanım arkadaş laz bi erdir ve yazısı da çok güzeldir" deyince komutan "ulan iyi ki scanner istememişiz"...
Prometheus tarafından 27/Ağu/12 05:24 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ml1675-ml-1675-lazer-yazici/productdetails.aspx?I_ID=57680
_CD_ tarafından 27/Ağu/12 06:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben HP ile XEROX arasında kaldım...
-
Prometheus bunu yazdı
askerde komutanı temel'e "bana bi lazer yazıcı getir" demiş. temel hemen koşmuş gitmiş. 15 dakika sonra yanında başka bir askerle gelmiş. komutan bu ne demiş nerde yazıcı? temel de "komutanım arkadaş laz bi erdir ve yazısı da çok güzeldir" deyince komutan "ulan iyi ki scanner istememişiz"...
hahahahah :D
arkadaşlar bu lazer yazıcının baskısı dahamı güzel oluyor yazıcı işinden hiç anlamamda
-
hocam birde kablosuz yazıcılar var lazerli onlarada bir baksana alacam bende xeroxun araştırdım ama hiçbir bayisinde yoktu modeli unuttuk bak şimdi
-
Yıllardır Canon MF4690 kullanırım. Siyah Beyaz. Çok memnunum.
-
12 yıl önce hp lazerjet 1200 aldık bugüne kadar hiç sorun çıkarmadı. hp tavsiye ederim..
-
Prometheus bunu yazdı
Kahkaha ile güldüm :D Konu takip bende alacam da :D Hala gülüyorum :D
-
bi kaç defa gördüm dikkatimi çekti tonerlerde tıpa varmış.. kullanışlı mı değilm mi bilmiyorum.
http://www.bitmeyenkartus.com.tr/BITMEYEN-TONERLI-YAZICILAR,LA_228-2.html
Memento_mori tarafından 27/Ağu/12 13:44 tarihinde düzenlenmiştir -
nerede o eski hp 1020'ler üzerine görmedim arkadaş