Lc Waikiki Hakkında Konusulanlar
-
kizdaki kaslar komur karasi , esmer tenli sarisin :S

at seyindeki kelebek gibi duruyorlar :D
herseyin orjinali iyidir .
-
Bu söylenti yıllaaar önce çıkmıştı ve lcw gazetelere ilan verip bi kurum için epey sert bir dille tamamen yalan olduğunu söylemişti ki keza bende bi medyacı olarak biliyorum böyle birşey yok.
-
Rebelist bunu yazdı:
-----------------------------
Ben bizzat gidip holding yetkilileriyle görüştüm Zana'nın parası buraya yetmez dediler, Ankara' da yaşayanlar bilir bir arada Kiler Alışveriş Merkezlerine aynısı yapılmıştı. Söyleyin bana bu palavrayı ortaya çıkaranların Leyla Zana adlı hayat kadınından farkı nedir ?
-----------------------------yanı katılıyorum :D bu buyuk turk firmaların işine comak sokmaya calısan bır kac itin işidri sadece suan sembolık olarak az bır hısse yabancı bır ailede otekı gerı kalan turk bır fırmanındır
-
Fikret bunu yazdı:
coca coladada böcek var a.k ona bakarsan :))
coca colada böcük değil fare var :P -
ne yalanı ya ortaya koyduğu şeylere bakın ..
En son ne zaman bebek giyimine baktınız ? o zaman bide şunları dinleyin benden ?
Bebek giyimde 10 farklı ürünün renklerini söylüyorum size kırmızı yeşil sarı
oldu buna inanmadınız yetmedimi
Neden LC Waikiki nini Amblemi değiştirildi ? Çiçek resmi yapıldı hemde sarı ve yeşil içeren ?
aç gözününü açın inanın araştırdığım bu günden beri alış veriş yapmadım siz bilirsiniz ?
-
Çok kaliteli ya zaten ürünler aman almayın peh :|
-
suKo bunu yazdı:
Çok kaliteli ya zaten ürünler aman almayın peh :|
-----------------------------olm ürünler iyi montu 3 yıldır giyiyorum 2-3 yıllık kazaklarım var
bence hem kaliteli hem ucuz hemde sekil ürünler (H)
-
Eski kalitede değil demek istedim :D 3 sene önce iyiydi :P
-
Zxone bunu yazdı:
En son ne zaman bebek giyimine baktınız ? o zaman bide şunları dinleyin benden ?
Neden LC Waikiki nini Amblemi değiştirildi ? Çiçek resmi yapıldı hemde sarı ve yeşil içeren ?
aç gözününü açın inanın araştırdığım bu günden beri alış veriş yapmadım siz bilirsiniz ?
LC Waikiki'nin bilmem kaç yıllık logosu, o zamanlar maskot'u da şapkalı bi maymundu.. Renklere dikkat sarı da kırmızı da yeşil de var..
Kardeşim o zamanlar anaokulunda "Anne bana vakiki al" derdi. İyi hatırlıyorum, hala o zaman alınmış Sarı T-Shirtü duruyo evde...
Kardeşim geldi 18 yaşına, 10 gün sonra doğum günü.. 11 senedir mi leyla zana'nın elinde bu şirket... :|
Aha maymunu da buldum şimdi :D
Ayrıca mümkünse o çiçekli logo'nun bi resmini gönderebilir misin? Bi türlü bulamadım da.. :S
-
ZoktriP bunu yazdı:
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------LC Waikiki'nin bilmem kaç yıllık logosu, o zamanlar maskot'u da şapkalı bi maymundu.. Renklere dikkat sarı da kırmızı da yeşil de var..
Kardeşim o zamanlar anaokulunda "Anne bana vakiki al" derdi. İyi hatırlıyorum, hala o zaman alınmış Sarı T-Shirtü duruyo evde...
Kardeşim geldi 18 yaşına, 10 gün sonra doğum günü.. 11 senedir mi leyla zana'nın elinde bu şirket... :|
Aha maymunu da buldum şimdi :D
Ayrıca mümkünse o çiçekli logo'nun bi resmini gönderebilir misin? Bi türlü bulamadım da.. :S
-----------------------------hatta sahibi fenerliymiş bak lacivertte var :|