LCD Monitör Önerileriniz?
-
arkadaşlar bilgisayarıma yeni monitör alıcağım. vatan computer da bonus kartada yüzde 30 indirim varmış :) bütçem 300 liraya kadar çok nadir oyun oynayan bir insanım öyle HD felan aramam. varmı tavsiye ettiğiniz bir model marka
-
Özellik boyut falan madem aramıyorsun git vatana tipini beğendiğin hoşuna ve bütçene uyan birini al derim
-
tek önemli olan boyuttu onu yazmamışım. eski monitörüm 19 inç di bunu 22 inç felan alıyım diyorum
-
kalınlığı sadece serçe parmağın kadar 295,00 TL :)
tamam 23''
fifsonic tarafından 16/Ara/12 00:40 tarihinde düzenlenmiştir -
23 '' alırsan ilh birkaç hafta göz ağrısı yapabilir ama alışınca güzel oluyor kocaman :)
-
fifsonic bunu yazdı
tamam 23''
gerçekten güzelmiş fakat markayı daha önce kullanmadım nasıldır iyimidir sorun teşkil eder mi ?
-
bi ara teknosada aoc promotörüydüm
evet çok ince ama biraz narin
renkleri parklaklıgı cok über olmasada iş yapar
tek dezavantajı sadece vga bağlantı
marka olarakda dandik bir marka değildir alaman markası idi yanlış hatırlamıyorsam
DestinatioN tarafından 16/Ara/12 00:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Ransack bunu yazdıfifsonic bunu yazdı
tamam 23''
gerçekten güzelmiş fakat markayı daha önce kullanmadım nasıldır iyimidir sorun teşkil eder mi ?
Kardeşim bilgisayar tamircisi yıllardır dükkanında kullanıyor bir sorun çıkarmadı genede biraz daha bekle diğer arkadaşlarda yazsın belki memnun olmayan vardır sorun yaşayan vardır ama biz memnunuz sorun yok
-
DestinatioN bunu yazdı
bi ara teknosada aoc promotörüydüm
evet çok ince ama biraz narin
renkleri parklaklıgı cok über olmasada iş yapar
tek dezavantajı sadece vga bağlantı
marka olarakda dandik bir marka değildir alaman markası idi yanlış hatırlamıyorsam
vga ise sıkıntılı benim eski monitör vga girişli değildi haliyle ekran kartınıda ona göre aldık girişi büyük
-
Bak alman malıymış haliyle 1.2 cm kalınlığında olunca hassas oluyor katlasan ikiye katlarsın :) renk parlaklığıda idare eder diyor DestinatioN tercih senin kardeş
-
vga girişliymiş hocam şuan için o sorun teşkil ediyor bana