Lcd Televziyon Fiyatları
-
Yeni bir televziyon almayı dusunuyorum.Benim aklımda Vestel 82 ekran lcd televziyon var ve Lg 82 ekran lcd var..
topLAM 1 milyar felan verebılırım..
Bana önerebilceginiz lcd televziyon markası lasım..
Şimdiden teşekkürler
-
sony bravia 32" al derim
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
sony bravia 32" al derim
-----------------------------
Fiyatları ne kadar baslıo ? -
Tam konusu.2 Hafta oldu alali.Sony 32''Full HD Bravia Lcd.1820 TL.İnternetten Dogubanktan buldum.kargo ile aldim vs.ama o zamana kadar aradim taradim doktum karistirdim.Lg mi alsam Samsung mu alsam.Onlarin kontras ve cozunurlugu Sony den yuksek ve program ile ayarlanabiliyor bildigim ama Sony nin de kalitesi standarttir ve 5 yil sonra bile piyasa eder.Ama epey tecrube birikim sahibi oldum.buyuk ekran istiyorsan plasma,kucuk standart bi monitor istiyorsan Lcd fikrini bile ogrenmis oldum.bu arada 2 yildir bi 26 inch phlips im vardi oda fena degildi.ekranda bi cizik olustu diye philips geri aldi ufak panel uretiminden cikmis olduklari icin yenisini veremediklerinden parasini geri verdiler olayim o idi.Ama aklim Poineer 40'' kuro da kaldi o Sony den daha dehset bi panel ama daha pahali.1-2 seneye onu almayi planliyorum acikcasi.olay bu kalite bu.arkadasim yerli alma oncelikle onu soylerim.vestel alicam diyosan onuda alma korelilere cin lilere siparis edip icini montajliyor manisa da vs. 1000 tl hemen vereceksen kart cek paranida 3-4 aylik periyoda bol en azindan LG yada Samsung hala 26'' uretiyorlar.ve uygun fiyatlari olanlari var tavsiyem bu olur.sonra kafana gore iyi seylerde alabilirsin.
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------Tam konusu.2 Hafta oldu alali.Sony 32''Full HD Bravia Lcd.1820 TL.İnternetten Dogubanktan buldum.kargo ile aldim vs.ama o zamana kadar aradim taradim doktum karistirdim.Lg mi alsam Samsung mu alsam.Onlarin kontras ve cozunurlugu Sony den yuksek ve program ile ayarlanabiliyor bildigim ama Sony nin de kalitesi standarttir ve 5 yil sonra bile piyasa eder.Ama epey tecrube birikim sahibi oldum.buyuk ekran istiyorsan plasma,kucuk standart bi monitor istiyorsan Lcd fikrini bile ogrenmis oldum.bu arada 2 yildir bi 26 inch phlips im vardi oda fena degildi.ekranda bi cizik olustu diye philips geri aldi ufak panel uretiminden cikmis olduklari icin yenisini veremediklerinden parasini geri verdiler olayim o idi.Ama aklim Poineer 40'' kuro da kaldi o Sony den daha dehset bi panel ama daha pahali.1-2 seneye onu almayi planliyorum acikcasi.olay bu kalite bu.arkadasim yerli alma oncelikle onu soylerim.vestel alicam diyosan onuda alma korelilere cin lilere siparis edip icini montajliyor manisa da vs. 1000 tl hemen vereceksen kart cek paranida 3-4 aylik periyoda bol en azindan LG yada Samsung hala 26'' uretiyorlar.ve uygun fiyatlari olanlari var tavsiyem bu olur.sonra kafana gore iyi seylerde alabilirsin.
-----------------------------Kardesım benı cok buyuk olcude bilgilendirdin.Vestelden tam anlamıyla sogudum.Suan karar veremedım ama samsung tv'ler cok güzel gorünüo.Bu arada plazma tvler kanser yapıomus ugun sordugum magazadakı yetkılı ole dıo bu konuda bilgin varmı ?
-
1000 tl civarı 32'' samsung vardı iyidir tavsiye ederim
-
Hoca Sony HDMI Cikisli al .. bak keyfine .. sony nin ekranlari mukkemmel
-
sony bravia D serisi yada S serisi bak
http://www.shop-mar.com/store/ProductDetails.aspx?productId=76478
veya samsung 6 serisi uygun olanlar var onlara bak kardeş.
vestelde teknolojinin 't'sini göremezsin demedi deme.
-
arkadaşım eğer bütçeni biraz aşabilirsen yanlış hatırlamıosam teknosada 2500ytl ye samsungun full hd 127 ekran lcd tv si vardı.en son baktığımda 3500idi. ondan önce 4500 idi.sonra 2500 oldu şu an yanılmıosam 3500.takip etmek gerekio teknosa nın bazen avantajları oluo..veya biraz riski göze alırsın yurtdışından getirirsin ..
düşün mitsubishi nin 73inc lcd si 2000 dolar..http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8824329&type=product&id=1207352350193 buradanda bakabilirsin
tabi neree sığar bu tv o da var ama yurtdışında tanıdığın fln varsa sen araştır bu siteden yurtdışındna getirt.. www.bestbuy.com
rast gele....
-
Arkadaslar oncelikle tv alirkan ileriye donuk olmasini gozardi etmeyelim.aldik 3-5-10 yil kullanicaz haliyle.lcd mi plasma mi?ortalama omurleri 30 yil lcd lerin.plasmalar lcdlere oranla uzun omurlu diolar ama lcdler catir catir satiliyor.neyse teknik meselelere gelelim hdmi olmali rgb pc cift tuner bunlar mutlak olmali usb girisli olanlarini pek tavsiye etmezler.cihaza zarar verme riskinden dolayi.hd degil artik zaman full hd zamani buna dikkat edilmeli.plasma kanser yapiyosa gunluk yasamimizda kanser yapmayan ne var.yedigimizden ictigimize kadar .benim tavsiyelerim yukardakilere ek olarark yuksek cozunurluk ve kontrast.bunu koreliler iyi beceriyo simdiye kadar monitor isinde olsun panel isi olsun cep tel vs.Lg veya Samsung.benim favorilerim ise Poiner,Sharp ve Sony.
-
http://www.hepsiburada.com/philips-42pfl7613d12-42-full-hd-lcd-televizyon-duvar-aski-aparati-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evph42pfl7613
fiyatına göre çok çok iyi.biz geçtiğimiz ay aldık aynısından.bazı yerlerde dahada ucuz.ve full hd.106 ekrana tekabül ediyor.tavsiye ederim.
lcd konusunda samsung çok iyidir.ama bildiğim kadarıyla, philips lcd'lerin teknolojilerinide üreten samsung.görüntü kalitesi olsun, paneli olsun vs.vs. ben memnunum bu aletten.
edit : toplam 1 milyar demişsin pardon.