LCD Tv Önerileriniz
-
s.a Arkadaslar bende 1500 Ytl gibi bi miktar para var bu para ile lcd tv almak istiyorum ekran cozunurlugu iyi olucak minumum 106 ekran olucak Vs izmir Li Arkadaşlar bu konuya Cvp yazarsa sevinirim simdiden önerilerinizi Bekliyorum Tesekurler
-
samung servisiyim bence sen git le32R81bx die bi modeli var çok gözel bi görüntüsü var onu al le32 m87'de iyidir f87'deiyidir samsung ları araştır derim
arıza yaptımı yardımcı oluruz
-
vanhelsink bunu yazdı:
-----------------------------samung servisiyim bence sen git le32R81bx die bi modeli var çok gözel bi görüntüsü var onu al le32 m87'de iyidir f87'deiyidir samsung ları araştır derim
------------------------------saol arkadasım ekran goruntusu alabilirmiyim birde fiyatı bide kaç ekran oldugunu belirtirmisin ?
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------
vanhelsink bunu yazdı:
-----------------------------samung servisiyim bence sen git le32R81bx die bi modeli var çok gözel bi görüntüsü var onu al le32 m87'de iyidir f87'deiyidir samsung ları araştır derim
------------------------------saol arkadasım ekran goruntusu alabilirmiyim birde fiyatı bide kaç ekran oldugunu belirtirmisin ?
----------------------------- kardeş neyin ekran görüntüsünü alcan ?eger pc nin kileri alcaksan samsung un butun cihazlarında pc görüntüsü alabilirsin.fiyatlarıda 1300 felandır ama r81 modelini biraz zor bulurusn kapış kapış gidior s62 modeli varoad cok ucuz ama işini görür fiyatı minimum 999 ytl oda media markt'a
-
samsung al baska marka alma derim
-
sony hd.
-
paraya kıy sony al üstüne yok.
-
Martech bunu yazdı:
paraya kıy sony al üstüne yok.
kardeş samsungun görüntüsünü gördünmü sonyler bitti artık sony devri eskidendi şimdi samsung ve toshiba varikisinide bildigim için sölüyorum kardeş sony alırsan hata etmiş olursun tavsiye etmem
-
sony alırsan hata etmiş olacağını zannetmiyorum ama o kalitede daha ucuza bulabilirsin (ama Bravia Engine 2 kullanlar idealdir diye düşünüyorum) lcd tv olarak samsung da iyidir, philips de düşünebilirsin (veya sharp. çok iyiydi o bir zamanlar. şu günlerde pek tavsiye etmeseler de iyi bence..) . eğer yakın gelecekte paraya kıyabilecek durumda olacaksan philips aurea'yı tavsiye ederim. veya bi pioneer kuro'ya bak o uygun olabilir..
edit : kuro plazmaydı sanırım..
-
sony bravia nın o fiyata 32" makineleri olduğunu biliyorum.kafam ii makine dedim :S
-
Balçova kipada lcd tvler var görmüşündür onları incelediğdim en güzeli toshibaydı bence toshiba al