LCD Tv Tamir-Acil Yardım
-
Sevgili müridler...
Techwood X822HD Vestel altyapılı bir alman markasıdır.
Hiçbir işlevi yerine getirmemekte ve beyaz ekran sorunu bulunmaktadır.Panelde sorun olduğunu düşünmüyorum.Youtube'da farklı bir lcd tvde olan aynı sorunu 16V luk ufak bir sigorta değişikliği ile çözdüklerini gördüm.Vestel servisine televizyonu götürdüğümde 200 tl masraf çıkardılar ve panelde sorun olduğunu söylediler.
Anlayan veya önerisi olabilecek müridlere 2 sorum olacak;
1 ) Sizce tamir masrafı için 200 Tl vermeli miyim?
2 ) İstanbul Avrupa'da güvenilebilir bir tamir yeri önerebilir misiniz?
-
up
-
Dostum servis atölyeye alarak yapıcaksa lcd'ni sana güzel bi fiyat geçircek demektir.Bence besleme kartında sorun vardır garantiside yok sanırm atölyeye aldırtmadan yaptırmaya çalışabilirsen daha maliyetsiz yaptırabilirsin
-
hocam vestelde devam lı yaptığımız ürünlerden bir tanesi panelle alakası büyük ihtimal LVDS kablosundan kaynaklanıyor panel ve şase arasındaki kablo dan bence sen 200 tl vermeden önce bi şansını dene bi ucu panele takılı olan bir ucuda şasede takılı olan kabloyu tekrardan çıkartıp tak yanlız dikkat et pinleri kırmayasın zor bir olay değil ama dikkatli olursan yapabilirisn o beyaz ekran raster arızası oluyor bu arada ama panel kaynaklıysa o panelin fabrikaya gelişi 130 tl gibi birşey garantisi yok muydu biirde.. başka sorunun varsa cevaplamaya çalışalım
-
BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------
hocam vestelde devam lı yaptığımız ürünlerden bir tanesi panelle alakası büyük ihtimal LVDS kablosundan kaynaklanıyor panel ve şase arasındaki kablo dan bence sen 200 tl vermeden önce bi şansını dene bi ucu panele takılı olan bir ucuda şasede takılı olan kabloyu tekrardan çıkartıp tak yanlız dikkat et pinleri kırmayasın zor bir olay değil ama dikkatli olursan yapabilirisn o beyaz ekran raster arızası oluyor bu arada ama panel kaynaklıysa o panelin fabrikaya gelişi 130 tl gibi birşey garantisi yok muydu biirde.. başka sorunun varsa cevaplamaya çalışalım
-----------------------------Hocam pek anlamam ama sanırım o panel ve şase arasındaki kablo işini yapabilirim.Sağolasın yardımların için aynı şekilde Arno arkadaşımada teşekkürler.Bana İstanbul Avrupada güvenilir bir tamir yeri önerebilecek olan var mı?Çünkü makinanın garantisi filan yok yurtdışından geldi.
-
hocam makina pahalı bişi mi yoksa yenisini al...televizyon al ekonomiye can ver
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------
hocam makina pahalı bişi mi yoksa yenisini al...televizyon al ekonomiye can ver
-----------------------------Hocam pahalı sayılır.Bilgisayarda monitör olarak kullanmayı planlıyorum.Monitöre vereceğim parayla tamir edilebilir diye düşünüyorum.Ama ısrarla İstanbul Avrupa'da tamir ettirebileceğim güvenilir bir yer önerisi bekliyorum.Müridlerden varsa bilen inanın çok makbule geçer.
-
hocam
ben lcd monitör plazma tv lap top hepsiniyapıorum istersen yardımcı olurum mesela onlar 200 tl vermiş fiyat olarak bakarım incelerm fiyat veririm istersen yaparız.
yer mecidiyeköyde hocam... pm ile ulasabilirsin...