Lcd Tv Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

bigwave bunu yazdı:
    -----------------------------

Lcd tv alanında iyi birşey alayım diyorsan  samsung & lg markalarını tercih etmelisin .. görüntü teknolojileri bakımından 1. samsung 2. sony  diye bir sıralama yapmanın mümkün olduğu söylenebilir

fiyat bakımından ucuz yollu olsun istersen zaten vestelin hesaplı olduğunu görebilirsin..

tavsiye dersen , ısrarla samsung'un c serisi ürünlerini araştır mutlaka ..

edit:real_agabey b serisini tavsiye etmiş mesela bak..

B serisi ile C serisi arasında dış görünüm haricinde fark yok.40B553 kullandığımdan ve acayip memnun olduğumdan tavsiyede bulunuyorum.

Öyle ki sony Lcd alan bi arkadaşa TV sini annesine verdirip kendine samsung aldırmışlığım da var.

Artı olarak firmware de çok ufak değişiklikle usb üzerinden 1080p videoları dahi sorunsuz oynatması emin ol çok işine yarayacak.Seni ekstra 150TL masraftan kurtaracak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Hacı ilk sayfada açıkçası "açıkçası" yazmadığın post yok  :D yarıldım okurken len birde açıkçasından sonra açıkça söylemek gerekirse varki ona öldüm :D

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

vestel markalar oldukça uygun onlar sorun çıkarırmı ayrıca gözüme birtane lg kestirmiştim ama linki kaybettim ulan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Sony

Samsung

Philips

Lg

-

Alıcaksan Sony Al

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    epsus
    epsus's avatar
    Dişi

LG ve Samsung kendi parçalarını üretir başka marka lcd-tv yada pdp-tv lerin içine baktığında LG ve Samsungun parçalarını çok rahatlıkla görebilirsin. Eskişehir LG ve Samsung servisiyim inanılmaz derecede satışlarımız oluyor. Samsung LG'ye göre daha moderndir. (kasası, görünüşü cart curt) ama LGde de arıza çıkması çok düşüktür. Uydudan görüntüyü düzgün alamazsın uydu alıcısı kullanman şart usb üzerinden film izlemek istiyosan fiyatlar daha da artar. Bütçene uygun Samsung LE32B450C1WXXC yada LE32B530P7WXXC tavsiye ederim bi araştır istersen. LG de 32LF2500 veya 32LH2000 tavsiyemdir.

hayatt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

dolaşırken goldda ve istanbul bilişimde şu samsung le 32c450 lcd tv gördüm aynı tv yalnız aralarında 172 tl farkvar

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=91286&ad=SAMSUNG-LE-32C450-32-(81cm)-LCD-TV-LCD-TV---LED-TV---Plazmalar

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-32C450-LCD-TV,14302.html

yalnız istanbul bilişimi de pek tavsiye etmiyorlar siz ne öneririsiniz

ve bu tv iyimidir zaten söyledim çok fazla bir özellik beklemiyorumusb den film falan da oynatıyormuş 

bu alınırmı ayrıca hangisinden alınır istanbulbilişim ile ilgili iyi olmayan birkaç birşey dediler  garantisi konusunda ama kararsız kaldım

not zaten alırken peşin düşünüyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    epsus
    epsus's avatar
    Dişi

unal_ bunu yazdı:

dolaşırken goldda ve istanbul bilişimde şu samsung le 32c450 lcd tv gördüm aynı tv yalnız aralarında 172 tl farkvar

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=91286&ad=SAMSUNG-LE-32C450-32-(81cm)-LCD-TV-LCD-TV---LED-TV---Plazmalar

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-32C450-LCD-TV,14302.html

yalnız istanbul bilişimi de pek tavsiye etmiyorlar siz ne öneririsiniz

ve bu tv iyimidir zaten söyledim çok fazla bir özellik beklemiyorumusb den film falan da oynatıyormuş 

bu alınırmı ayrıca hangisinden alınır istanbulbilişim ile ilgili iyi olmayan birkaç birşey dediler  garantisi konusunda ama kararsız kaldım

not zaten alırken peşin düşünüyorum

seçtiğin televizyon çok iyi. istanbul bilişimden alma bi arıza ile karşılaşırsan parça siparişlerinde çok beklersin olur olmaz bi ton sorun. türkiye samsunga bağlı değil tvleri kaçak getiriyor tamamen garanti dışı yani

hayatt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

o zaman ben golda sarıyorum galliba biraz daha bakam da

Toplam Hit: 5254 Toplam Mesaj: 29