folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder League Of Legend Final Maçları Nasıl Takip Ederim ?

League Of Legend Final Maçları Nasıl Takip Ederim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

league of legend

dünya finali ,yarı final ,çeyrek final  gibi eşleşmelerini ve maçları youtubeden vb nerden takip edebilirim ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

http://www.twitch.tv/riotgames

http://www.twitch.tv/riotgamesturkish

Aynı şekilde twitch.tv'deki league of legends bölümüne girersen oyuncu yayınlarını da izleyebilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

http://www.twitch.tv/riotgames

http://www.twitch.tv/riotgamesturkish

Aynı şekilde twitch.tv'deki league of legends bölümüne girersen oyuncu yayınlarını da izleyebilirsin.

suan izliyorum gecmişe donuk olarak ızleyedıgım macları nerden izlerin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

http://www.twitch.tv/riotgames/profile/past_broadcasts

Aynı şekilde herhangi bir kullanıcının geçmiş yayınları için başlığın altında nickine tıklayıp past broadcasts bölümünden yayınları izleyebilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yeni yeni oynuyorum oyunu. bir şey soracam. şimdi item kasarken önerilen itemlerden mi ilerlemek lazım yoksa solomid vb.  sitelere bakıp mı item kasmak gerek.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    solomid derim. ama itemleri tani aklindakini kas

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Kreyzi bunu yazdı

yeni yeni oynuyorum oyunu. bir şey soracam. şimdi item kasarken önerilen itemlerden mi ilerlemek lazım yoksa solomid vb.  sitelere bakıp mı item kasmak gerek.

LoL 'ü tam olarak bilmiyorum daha çok dota2 oynuyorum ama oyun dinamiğine göre her oyunda her item gitmiyor. Aynı heroya bazen armor kasmak zorunda kalıyorsun bazen atak kasmak zorunda kalıyorsun. Bu yüzden önce heroları tanımakta fayda var. Ha tabi bunu oturup okuyarak öğrenmen cok zor. Ya en az 100-200 maç atacaksın üstündeki noobluğu bir kenara bırakacaksın ya da maçları izleyip hero mekaniklerini oyun mekaniğini o şekilde kavrayacaksın.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

önerilen itemlara bakma. solomidden enfazla oylanan buildler giriş seviyesi için idealdir. fakat onlara bağlı kalma,duruma göre şekillendirmeye çalış. 

karşı takımda çok kasan bir ad varsa buildinde olmasa bile armor ve hp çıkmayı veya çok kasan bir ap varsa magic resist çıkmayı ihtmal etme. keza ofansif yönden bakıcak olursakta karşısı armor çıkıyorsa senin ad yerine penetration çıkmak çok daha doğru olur.

ama dedigim gibi ilk 20 levelda sabit buildler işini görür ama nekadar erken kendi buildlerini oluşturmaya başlarsan okadar iyi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

önerilen itemlara bakma. solomidden enfazla oylanan buildler giriş seviyesi için idealdir. fakat onlara bağlı kalma,duruma göre şekillendirmeye çalış. 

karşı takımda çok kasan bir ad varsa buildinde olmasa bile armor ve hp çıkmayı veya çok kasan bir ap varsa magic resist çıkmayı ihtmal etme. keza ofansif yönden bakıcak olursakta karşısı armor çıkıyorsa senin ad yerine penetration çıkmak çok daha doğru olur.

ama dedigim gibi ilk 20 levelda sabit buildler işini görür ama nekadar erken kendi buildlerini oluşturmaya başlarsan okadar iyi

+1

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

aynen hocam bende buna dikkat etmeye çalışıyorum. daha 15 maç filan yapmadım sanırım onlarda orta seviye 5vs5 botlara karşı.

profilimde kabiliyet diye bir yer var yeni fark ettim. http://prntscr.com/4t0std 8 puan birikmiş birde bunları neye göre veriyoruz.

normal oyuna girmek için erken sanırım değil mi ? zaten tr server'da kufur kıyamet boşuna sinirlerimizi zıplatmayalım.

bu arada tank oynamayı düşünüyorum. daha doğrusu oradan giriş yapmayı düşünüyorum. garen, rammus karakterlerim var. bunlar iş görür mü başka bir şey önerir misin ?

ve son olarak böyle kod ile arada hediye karakter filan dağıtılan yerler var mı acaba :)

not: idare et hacı yeni başladım epey hevesliyim çok soruyorum.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

lol oynamayı çok özledim be kotalı vınla takılıldığım için giremiyorum da :S

Toplam Hit: 1884 Toplam Mesaj: 13