League Of Legends Champion Geri Verme
-
west benide eklebilirsiniz
PanxeR 30 lw
600 win olcak
-
Eski üyeliğimle girmeye çalıştım yanlış şifre dedi recover şeysi istedim maile geldi şifreyi değiştirdim bu seferde hesabınız baska bölgeye transfer edildi falan bişeyler zırvaladı yeni üyelik açtım başarılı bi şekilde haydaa şifre girdim yanlış kullanıcı ve şifre kombinasyonu dedi neler oluyor yahu !?
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Eski üyeliğimle girmeye çalıştım yanlış şifre dedi recover şeysi istedim maile geldi şifreyi değiştirdim bu seferde hesabınız baska bölgeye transfer edildi falan bişeyler zırvaladı yeni üyelik açtım başarılı bi şekilde haydaa şifre girdim yanlış kullanıcı ve şifre kombinasyonu dedi neler oluyor yahu !?
-----------------------------
başka serverda üyelik açıp başka servera girmeye calısıosundur
eu nordic east
eu west
na
üyeligini nerden aldın dikkat et sonra oyunu açınca launcherda sol tarafta region var. ordan serverı geç daha sonra play de oyuan gir login ol -
yok başka bi sorun olması gerekiyor ilk accountumu westten almıstım baktım burda herkes eastte o yüzdne yeni açayım dedim yeni açtığım accounta bile id şifre combinasyonu yanlıs diyor eskisini açayım dedim ona da yanlıs şifre diyor katıksız 10 defa pass recovery linki istedim her seferinde başarılı mesajı ile dğeiştirdim ama yok girmiyor işte arkadaş !
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------yok başka bi sorun olması gerekiyor ilk accountumu westten almıstım baktım burda herkes eastte o yüzdne yeni açayım dedim yeni açtığım accounta bile id şifre combinasyonu yanlıs diyor eskisini açayım dedim ona da yanlıs şifre diyor katıksız 10 defa pass recovery linki istedim her seferinde başarılı mesajı ile dğeiştirdim ama yok girmiyor işte arkadaş !
-----------------------------
çok uzun süre login olmamış veya maç yapmamış accountlar temizlendi 2 hafta önce onların arasına kaynamış olabilirsin. -
30 gün içinde aldıgın 3 itemi geri verebiliyosun
ve sadece 1 defaya mahsus
keşke bekleyip 3 itemi geri öde deseydin
-
2 kere refund yapmış bir kardeşim mevcut , biraz yalakalık biraz pohpoh bu işin ilacı gibi ...
-
haha yeni baslamissin diye ayagin alissin mantigi ile hareket etmisler anladigim kadari ile. bende EU West'deim
saglam rankedcilar irtibata gecebilirler. suan elo ne iyi ne kotu. takiliriz seviyeli arkadaslari beklerim ^.^