folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder League Of Legends Champion Geri Verme

League Of Legends Champion Geri Verme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

west benide eklebilirsiniz

PanxeR 30 lw 

600 win olcak

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Eski üyeliğimle girmeye çalıştım yanlış şifre dedi recover şeysi istedim maile geldi şifreyi değiştirdim bu seferde hesabınız baska bölgeye transfer edildi falan bişeyler zırvaladı yeni üyelik açtım başarılı bi şekilde haydaa şifre girdim yanlış kullanıcı ve şifre kombinasyonu dedi neler oluyor yahu !?

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

Eski üyeliğimle girmeye çalıştım yanlış şifre dedi recover şeysi istedim maile geldi şifreyi değiştirdim bu seferde hesabınız baska bölgeye transfer edildi falan bişeyler zırvaladı yeni üyelik açtım başarılı bi şekilde haydaa şifre girdim yanlış kullanıcı ve şifre kombinasyonu dedi neler oluyor yahu !?

başka serverda üyelik açıp başka servera girmeye calısıosundur

eu nordic east
    eu west
    na

üyeligini nerden aldın dikkat et  sonra oyunu açınca launcherda sol tarafta region var. ordan serverı geç daha sonra play de oyuan gir  login ol

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

yok başka bi sorun olması gerekiyor ilk accountumu westten almıstım  baktım burda herkes eastte o yüzdne yeni açayım dedim yeni açtığım accounta bile id şifre combinasyonu yanlıs diyor eskisini açayım dedim ona da yanlıs şifre diyor katıksız 10 defa pass recovery linki istedim her seferinde başarılı mesajı ile dğeiştirdim ama yok girmiyor işte arkadaş !

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

yok başka bi sorun olması gerekiyor ilk accountumu westten almıstım  baktım burda herkes eastte o yüzdne yeni açayım dedim yeni açtığım accounta bile id şifre combinasyonu yanlıs diyor eskisini açayım dedim ona da yanlıs şifre diyor katıksız 10 defa pass recovery linki istedim her seferinde başarılı mesajı ile dğeiştirdim ama yok girmiyor işte arkadaş !

çok uzun süre login olmamış veya maç yapmamış accountlar temizlendi 2 hafta önce  onların arasına kaynamış olabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

30 gün içinde aldıgın 3 itemi geri verebiliyosun

ve sadece 1 defaya mahsus

keşke bekleyip 3 itemi geri öde deseydin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

2 kere refund yapmış bir kardeşim mevcut , biraz yalakalık biraz pohpoh bu işin ilacı gibi ...

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibadeath
    ibadeath's avatar
    Erkek

haha yeni baslamissin diye ayagin alissin mantigi ile hareket etmisler anladigim kadari ile. bende EU West'deim
    saglam rankedcilar irtibata gecebilirler. suan elo ne iyi ne kotu. takiliriz seviyeli arkadaslari beklerim ^.^

a fix for grace
Toplam Hit: 16060 Toplam Mesaj: 19