League Of Legends Hesap Satımı - Euw
-
Selam hocalar. Artık vakit ayıramadığımdan EUW'deki GOLD III hesabımı satıyorum. Hesap geçen sezon da golddu dolayısıyla gold çerçevesi var. Hesaptaki karakterler,skinler, runeler ve ip bilgisi aşağıdaki resimde var. Rune'ler neredeyse eksiksizdir. Hesapta 9 adet de rune sayfası bulunmakta. Ayrıca lolking linki isteyen varsa; http://www.lolking.net/summoner/euw/44392682
Sadece hesaba harcanan miktar 100 TL'den daha fazladır, hesabın GOLD III olduğu da göz önüne alındığında hesap için 100TL istiyorum. Fiyatın uygun olduğunu düşündüğümden pazarlık payı yoktur hocalar.

-
oha senin hesap 100 ederse benimki zengin eder. dalga gecmiyorum ama benimki anca o kadar eder diye düşünüyordum. Kaç lira harcadım bilmiyorum ama 300 - 350 civarı vardır belkide fazlası.
Gold V
RotKerim tarafından 24/May/14 14:22 tarihinde düzenlenmiştir -
güle güle kullan hoca ne diyim :D division ne ki senin
şunlar fikir verir belki: http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=league+of+legends+account&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR5.TRC1.A0.H0.Xleague+of+legends+account+euw&_nkw=league+of+legends+account+euw&_sacat=0
manyaki tarafından 24/May/14 13:18 tarihinde düzenlenmiştir -
manyaki bunu yazdı
Selam hocalar. Artık vakit ayıramadığımdan EUW'deki GOLD III hesabımı satıyorum. Hesap geçen sezon da golddu dolayısıyla gold çerçevesi var. Hesaptaki karakterler,skinler, runeler ve ip bilgisi aşağıdaki resimde var. Rune'ler neredeyse eksiksizdir. Hesapta 9 adet de rune sayfası bulunmakta. Ayrıca lolking linki isteyen varsa; http://www.lolking.net/summoner/euw/44392682
Sadece hesaba harcanan miktar 100 TL'den daha fazladır, hesabın GOLD III olduğu da göz önüne alındığında hesap için 100TL istiyorum. Fiyatın uygun olduğunu düşündüğümden pazarlık payı yoktur hocalar.

hocam hayal kırıklıgına ugramanı istemem ama hesap 100 etmez dıye dusunuyorum lıgı fena degıl bıraz ordan kurtarıyorda galıba sen harcadıgın parayı kostume degıl heroya harcamıssın benim düşünceme göre harcadıgın parayı geri alamazsın keske hero yerıne kostume harcasaydın
-
RotKerim bunu yazdı
hesabına iyi bi alıcı bulursan daha fazla eder mesela zengin birilerini bul özel okuldan falan ben kostumsuz 25 herolu gumus 2 ye 120 den alıcı buldum
-
byeler kazanova jayce mi, metal zırhlı jayce mi?
-
bana euw de bir hesap lazim, gold olsun, bol herolu olsun ucuz olsun. kontak kurun beyler, trollerden biktim.
-
DarkFall bunu yazdı
bana euw de bir hesap lazim, gold olsun, bol herolu olsun ucuz olsun. kontak kurun beyler, trollerden biktim.
hesap alırsan bronz falan alma aynı troller westede var, o yüzden ligi yüksek bir hesap al kaliteli oyun oynarsın
-
Nibun bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
hesap alırsan bronz falan alma aynı troller westede var, o yüzden ligi yüksek bir hesap al kaliteli oyun oynarsın
ama yuksek lıgde yuksek para demek
-
TheAvenqer bunu yazdıNibun bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
ama yuksek lıgde yuksek para demek
yo facebookta altın hesapları 100-150 tl ye satıyorlar 100 150 tl vermeyeceksen hiç hesap arama zaten adam o kadar kasmış o lige çıkarmış :)
-
TheAvenqer bunu yazdımanyaki bunu yazdı
hocam hayal kırıklıgına ugramanı istemem ama hesap 100 etmez dıye dusunuyorum lıgı fena degıl bıraz ordan kurtarıyorda galıba sen harcadıgın parayı kostume degıl heroya harcamıssın benim düşünceme göre harcadıgın parayı geri alamazsın keske hero yerıne kostume harcasaydın
Hocam zaten 50-60 lirasını sadece gold3 olduğu için istiyorum. Rune'lerin de neredeyse hepsi var, ip olarak bir hesaplarsan baya bi uğraş gerektiriyor o kadar toplamak. Rune sayfası ve skinler için 40tl fazla olduğunu düşünmüyorum açıkcası bi araştırma yaptım da ebay'de falan çok daha uçuk fiyatlar istiyorlar. 100'ün hala uygun olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ediyorum yorum için :)
manyaki tarafından 24/May/14 18:04 tarihinde düzenlenmiştir