folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder League Of Legends Hesap Satımı - Euw

League Of Legends Hesap Satımı - Euw

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Selam hocalar. Artık vakit ayıramadığımdan EUW'deki GOLD III hesabımı satıyorum. Hesap geçen sezon da golddu dolayısıyla gold çerçevesi var. Hesaptaki karakterler,skinler, runeler ve ip bilgisi aşağıdaki resimde var. Rune'ler neredeyse eksiksizdir. Hesapta 9 adet de rune sayfası bulunmakta. Ayrıca lolking linki isteyen varsa; http://www.lolking.net/summoner/euw/44392682

Sadece hesaba harcanan miktar 100 TL'den daha fazladır, hesabın GOLD III olduğu da göz önüne alındığında hesap için 100TL istiyorum. Fiyatın uygun olduğunu düşündüğümden pazarlık payı yoktur hocalar.

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

oha senin hesap 100 ederse benimki zengin eder. dalga gecmiyorum ama benimki anca o kadar eder diye düşünüyordum. Kaç lira harcadım bilmiyorum ama 300 - 350 civarı vardır belkide fazlası.

Gold V

RotKerim tarafından 24/May/14 14:22 tarihinde düzenlenmiştir

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

güle güle kullan hoca ne diyim :D division ne ki senin

şunlar fikir verir belki: http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=league+of+legends+account&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR5.TRC1.A0.H0.Xleague+of+legends+account+euw&_nkw=league+of+legends+account+euw&_sacat=0

manyaki tarafından 24/May/14 13:18 tarihinde düzenlenmiştir

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    manyaki bunu yazdı

Selam hocalar. Artık vakit ayıramadığımdan EUW'deki GOLD III hesabımı satıyorum. Hesap geçen sezon da golddu dolayısıyla gold çerçevesi var. Hesaptaki karakterler,skinler, runeler ve ip bilgisi aşağıdaki resimde var. Rune'ler neredeyse eksiksizdir. Hesapta 9 adet de rune sayfası bulunmakta. Ayrıca lolking linki isteyen varsa; http://www.lolking.net/summoner/euw/44392682

Sadece hesaba harcanan miktar 100 TL'den daha fazladır, hesabın GOLD III olduğu da göz önüne alındığında hesap için 100TL istiyorum. Fiyatın uygun olduğunu düşündüğümden pazarlık payı yoktur hocalar.

hocam hayal kırıklıgına ugramanı istemem ama hesap 100 etmez dıye dusunuyorum lıgı fena degıl bıraz ordan kurtarıyorda galıba sen harcadıgın parayı kostume degıl heroya harcamıssın benim düşünceme göre harcadıgın parayı geri alamazsın keske hero yerıne kostume harcasaydın

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

oha senin hesap 100 ederse benimki zengin eder. dalga gecmiyorum ama benimki anca o kadar eder diye düşünüyordum. Kaç lira harcadım bilmiyorum ama 300 - 350 civarı vardır belkide fazlası.

hesabına iyi bi alıcı bulursan daha fazla eder mesela zengin birilerini bul özel okuldan falan ben kostumsuz 25 herolu gumus 2 ye 120 den alıcı buldum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

byeler kazanova jayce mi, metal zırhlı jayce mi?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bana euw de bir hesap lazim, gold olsun, bol herolu olsun ucuz olsun. kontak kurun beyler, trollerden biktim.

Nerde o eski TBT...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi
    DarkFall bunu yazdı

bana euw de bir hesap lazim, gold olsun, bol herolu olsun ucuz olsun. kontak kurun beyler, trollerden biktim.

hesap alırsan bronz falan alma aynı troller westede var, o yüzden ligi yüksek bir hesap al kaliteli oyun oynarsın

hadi sevişelim..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    Nibun bunu yazdı
    DarkFall bunu yazdı

hesap alırsan bronz falan alma aynı troller westede var, o yüzden ligi yüksek bir hesap al kaliteli oyun oynarsın

ama yuksek lıgde yuksek para demek

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi
    TheAvenqer bunu yazdı
    Nibun bunu yazdı
    DarkFall bunu yazdı

ama yuksek lıgde yuksek para demek

yo facebookta altın hesapları 100-150 tl ye satıyorlar 100 150 tl vermeyeceksen hiç hesap arama zaten adam o kadar kasmış o lige çıkarmış :)

hadi sevişelim..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı

hocam hayal kırıklıgına ugramanı istemem ama hesap 100 etmez dıye dusunuyorum lıgı fena degıl bıraz ordan kurtarıyorda galıba sen harcadıgın parayı kostume degıl heroya harcamıssın benim düşünceme göre harcadıgın parayı geri alamazsın keske hero yerıne kostume harcasaydın

Hocam zaten 50-60 lirasını sadece gold3 olduğu için istiyorum. Rune'lerin de neredeyse hepsi var, ip olarak bir hesaplarsan baya bi uğraş gerektiriyor o kadar toplamak. Rune sayfası ve skinler için 40tl fazla olduğunu düşünmüyorum açıkcası bi araştırma yaptım da ebay'de falan çok daha uçuk fiyatlar istiyorlar. 100'ün hala uygun olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ediyorum yorum için :)

manyaki tarafından 24/May/14 18:04 tarihinde düzenlenmiştir

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 4795 Toplam Mesaj: 27