Led Tabela Programı Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar led tabela kullanıyoruz ama tabelada yazı yazabilmek için bilgisayardan hazırlamamız gerekiyormus ve aldıgım yer "hd3" isimli bir program ile yapıldığını söyledi fakat araştırdım, bulamadım. tecrübeli müridler yardımcı olursa sevinirim, iyi akşamlar...

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Asama-Asama-Led-Tabela-Yapimi-158558/

konuda kaygusuz anlatmıştı ama ayrıntılı bilgiyi ondan alabilirsin

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

power led programı kullan. hd programını kullanma

hd programın a.q

power led türkçe versiyonunu indir.

tabelanın ölçüsünü ayarlardan 168 şifresini girip hangi model kartsa TF serisinden onu seç genişlik yükseklik boyutunu gir tamam de ok.
    sonra programdan metin kısmından istediğini ölçüye göre yaz usb li ise kontrol kartın ver deyip usbli kontrol kartına tak ve 10 saniye sonra çıkar ekranda yazmak istediğin çıkar

kaygusuz tarafından 23/Ara/13 21:08 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

hd programın a.q

tabelanın ölçüsünü ayarlardan 168 şifresini girip hangi model kartsa TF serisinden onu seç genişlik yükseklik boyutunu gir tamam de ok.
    sonra programdan metin kısmından istediğini ölçüye göre yaz usb li ise kontrol kartın ver deyip usbli kontrol kartına tak ve 10 saniye sonra çıkar ekranda yazmak istediğin çıkar

hocam cok tesekkur ederim. dediğiniz programı yükledim ama nereye tıklasak donuyor, bağlantı hatası falan diyor. rastgele bir çalışma yaptım ayarlarını yapmadan animasyon ekliyorum oynatmıyor bile. hata bende mi yoksa biraz da olsa programda olma ihtimali var mı? eğer bendeyse biraz daha kurcalıyım mereti :)

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    jelwy bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

hd programın a.q

hocam cok tesekkur ederim. dediğiniz programı yükledim ama nereye tıklasak donuyor, bağlantı hatası falan diyor. rastgele bir çalışma yaptım ayarlarını yapmadan animasyon ekliyorum oynatmıyor bile. hata bende mi yoksa biraz da olsa programda olma ihtimali var mı? eğer bendeyse biraz daha kurcalıyım mereti :)

ilk açtığında program aranıyor der. umursama iptal deyp geç. kontrol kartı hani model usblimi rs32 limi TF serisimi HD serisimi

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2077 Toplam Mesaj: 5