Led Tabela Programı Yardım
-
merhaba arkadaşlar led tabela kullanıyoruz ama tabelada yazı yazabilmek için bilgisayardan hazırlamamız gerekiyormus ve aldıgım yer "hd3" isimli bir program ile yapıldığını söyledi fakat araştırdım, bulamadım. tecrübeli müridler yardımcı olursa sevinirim, iyi akşamlar...
-
http://www.tahribat.com/Forum-Asama-Asama-Led-Tabela-Yapimi-158558/
konuda kaygusuz anlatmıştı ama ayrıntılı bilgiyi ondan alabilirsin
-
power led programı kullan. hd programını kullanma
hd programın a.q
power led türkçe versiyonunu indir.tabelanın ölçüsünü ayarlardan 168 şifresini girip hangi model kartsa TF serisinden onu seç genişlik yükseklik boyutunu gir tamam de ok.
kaygusuz tarafından 23/Ara/13 21:08 tarihinde düzenlenmiştir
sonra programdan metin kısmından istediğini ölçüye göre yaz usb li ise kontrol kartın ver deyip usbli kontrol kartına tak ve 10 saniye sonra çıkar ekranda yazmak istediğin çıkar -
kaygusuz bunu yazdı
hd programın a.q
power led türkçe versiyonunu indir.tabelanın ölçüsünü ayarlardan 168 şifresini girip hangi model kartsa TF serisinden onu seç genişlik yükseklik boyutunu gir tamam de ok.
sonra programdan metin kısmından istediğini ölçüye göre yaz usb li ise kontrol kartın ver deyip usbli kontrol kartına tak ve 10 saniye sonra çıkar ekranda yazmak istediğin çıkarhocam cok tesekkur ederim. dediğiniz programı yükledim ama nereye tıklasak donuyor, bağlantı hatası falan diyor. rastgele bir çalışma yaptım ayarlarını yapmadan animasyon ekliyorum oynatmıyor bile. hata bende mi yoksa biraz da olsa programda olma ihtimali var mı? eğer bendeyse biraz daha kurcalıyım mereti :)
-
jelwy bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
hd programın a.q
sonra programdan metin kısmından istediğini ölçüye göre yaz usb li ise kontrol kartın ver deyip usbli kontrol kartına tak ve 10 saniye sonra çıkar ekranda yazmak istediğin çıkarhocam cok tesekkur ederim. dediğiniz programı yükledim ama nereye tıklasak donuyor, bağlantı hatası falan diyor. rastgele bir çalışma yaptım ayarlarını yapmadan animasyon ekliyorum oynatmıyor bile. hata bende mi yoksa biraz da olsa programda olma ihtimali var mı? eğer bendeyse biraz daha kurcalıyım mereti :)
ilk açtığında program aranıyor der. umursama iptal deyp geç. kontrol kartı hani model usblimi rs32 limi TF serisimi HD serisimi