folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Led Tv Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir ?

Led Tv Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Selam Arkadaşlar

Led tv almayı düşünüyoruz da

Bütçem max 1400 tl

82 ekran ve üstü almayı planlıyorum

alırken neye dikakt etmeliyim neleri gözönünde bulundurarak almak gerekir ?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam dün teknosanın türkiye gelini %50 ye varen indirimi vardı orda bir çok led tv çok iyi fiyatlara kadar düşürmüşlerdi.. Şimdilik kaçırmışsın. Ama sana tavsiyelerde bulunan arkadaşlardan sonra teknosa nın indirimlerini takip etmen çok iyi senin için.. nerdeyse her ay böyle indirimler yapıyorlar .Tv ler kapış kapış gidiyor. Takip et...

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

100 hz olmalı öncelikle. zaten tv lerin hepsi şu an böyle. marka olarak philips, lg ve samsunglar hoşuma gidiyor. yanında usb götür. içine mkv birkaç klip,video ekle. tv lerde dene bu görüntüler. atlama, takılma, kayma vs oluyor mu diye kontrol et ;)birde mağaza kampanyalarını takip edersen uygun tv ler oluyor indirimli ;)

birde kullanacağın yerin büyüklüğüne göre tercih et ekran boyutunu. mağazada bu yeterli diyorsun ya da tüplü tv 55 ekran kullanıyorum, 82 ekran çok büyük olur diyorsun. duvara taktırınca küçük kalıyor. ekran konusunda kararını iyi ver ;)

spear
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

MrSari bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam dün teknosanın türkiye gelini %50 ye varen indirimi vardı orda bir çok led tv çok iyi fiyatlara kadar düşürmüşlerdi.. Şimdilik kaçırmışsın. Ama sana tavsiyelerde bulunan arkadaşlardan sonra teknosa nın indirimlerini takip etmen çok iyi senin için.. nerdeyse her ay böyle indirimler yapıyorlar .Tv ler kapış kapış gidiyor. Takip et...

evet hocam haberimiz var

saat 10'da tükenmiş gittiğimizde kalmamıştı :((

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sony al diğerlerini salla.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

emre boşver 82 ekranı ben lcd alırken 82 ekran aldım sonra pişman oldum. alacaksan 106 ekran al.

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:

emre boşver 82 ekranı ben lcd alırken 82 ekran aldım sonra pişman oldum. alacaksan 106 ekran al.

niye pişman oldun abi ? 

(82 led tv alıcam yalnız)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

hz, contrast, dinamik contrast bunlara bak diğer ledlerle arasında karşılaştırma yaparken bu özellikleri kontrol et.

Şimdi samsungun bi rürünü vardır saydığım özellikleri yüksektir. Bu ürün 1000 tl olsun.  Birde sony vardır saydığım özelliklerin 1veya 2 si samsungdan düşük yada hepsi düşüktür ama b ürün 2000tl dir ve o anda görüntü sonyde çok daha iyi görünüyordur. Burası tamamen aldatmaca buna dikkat et. Renk ayarlarıyla oynanılmıştır bu ürünlerde.  Samsung normal ayarlarda yada parlaklık ve contrast kısılmış olabilir. Mümkünse menusune girip ayarlarına bak televizyonun.

Hatta adamalr sonyi satmak için işte kampanya 2000den 1500e indiriyoruz filan diyebilir bunlara kanma sakın.

Marka olarak da samsung'a öncelik ver samsung olmazsa philips lere bak. Sony de fiyat/performans ürünü bulamazsın. Genelde sony tasarıma göre fiyat belirliyor bu yüzden uçuk oluyor fiyatları.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

2007 de Philips 26 inch bir tv almıştım 2 yıl garantisi vardı garanti bitmeye 3-4 ay kala sol üst köşeye doğru bir çizik belirdi ekran ile alakalı fotoğrafını çekip philips e gönderdim tv yi servis e bırakın gerekeni yapalım dediler aldım tv yi teslim ettim yeni bir tv vericez size dediler yok hayır istemiiyorum dedim para iadesi istiyorum dedim 15-20 gün sonra paramın tamamını bankaya yatırdılar.Burada philips ciddi ve saygın bir marka anladım.gittim Migros avm Anadolu Samsung dan 46 inch bir monitör aldım 2 ay sonra onunda menüsü sürekli karışmaya başladı.ses ve görüntüde sorunlar çıktı aynen bilgisayar da ses kartı sorunları olur ona benzer.samsung servisi aradım bu seride bu sorunlar oluyor dediler bize teslim edin dediler verdim bu ürünü kesinlikle istemiyorum dedim.oturdum internetin başına bunu aldım http://www.bestpricestoreonlinesale.com/KDL32BX320-buy-price sıkıntıdan kurtuldum.adına dünyanın parasını veriyoruz ama buna değiyor.çocukluğumdan bu yana sony sony dir.led tv de de ex serisi mükemmeldir diye düşünüyorum.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    Dun teknosada indirim var diye 46inc lg lv3550 yi 1880 e almistik eve geldigimizde ozelliklerini begenmedik bugun iade ettik gidip 40inc somsung 40d6000 lere baktik teknosada 2800 tl idi mediamarkta 1900 vatanda 1700 tl ozelliklere baktigimizda samsungda 3d +cevirme smart tv hdmi full hd vs vs tum ozellikler mevcut arastirmalar sonucunda da 6000 serisi ile 3550 gibi cihazlarin asla karsilastirilamayacagini ogrendim. Isin ozu tavsiyem samsung6000 serisinden bi tv bak Yarin yada sali servis gelip tv yi acicak o zamanda diger izlenimlerimi belirtirim

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    Sony 32ex520 aldim 82 ekran oldukca guzel bir alet tvsiye ederim ekrani cok guzel tv internet olarak kullaniosun ama yaninda usb kablosuz adaptr hedye ediolar onla onternete girebiliosun 50 hz ama icindeki sistem 50 hz olarak calismiyor. Sony aldinmmi super birde 200 lira daha fazl verip 5 yillik garanti yaptriosun aldigin tarhten itibaren 3 ay icinde

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 3416 Toplam Mesaj: 17