Leechturk Davetiye Arama Derdine Son!!
-
cok uzun suredir turk torrent sitelerinde takilmiyorum 2-3 tb lik seed lerim vardi cogunda ama hepsi parayi veren dudugu calar mantigi ile islemeye calisinca eyw cekip sildim hepsini
kullanicilari sadece vip olarak yardim edebilecegine inandiran siteler hepsi ve ne yazikki millet para veriyor bunlara . gider zamundaya bagis yaparim bu itlere yapacagima.
-
Türkçe dublaj filmler için şimdi nereyi öneriyorsunuz? Var mı alternatif?
-
atakartal bunu yazdı
aynen. parasız ama ratiolu, üyelik kabul eden bi' yer var mı özellikle TR filmler için?
-
üşüyoruz......
Arena, bitturk, turktorrent, vs vs çoğunda hesabım var ama şahsi görüşüm yerli en iyi torrent sitesi leechturk tu.
Zaten kapanma sinyalleri vermişti torrent dışında site açıldı geri kapandı. Daha sonra direkt ftp açtılar vs
Hep torrent dışı bir arayış vardı para için.
Üzüldüm. Meselege geçince fiberi çekip vip üyelik alacaktım :/
-
Lt kapandı diye geriye kalan Türk torrent siteleri davetiye yöntemi ile yada vip üye almaya başlarlar.
Geriye kalan eski türk torrent siteleri;
Bitturk.net, Arena-tr.com, Turktorrent.cc
Yeni olarak;
Turkdepo.biz, turknova.net, torrent-ultra.com, hdturk.org, uturk.biz, torrenteagle.com, trackerturk.biz
-
pekı elınde bıtturk davetyesı olan varmı
-
Arena-tr'nin de bana kalırsa tek elle tutulur yanı dizi kısmı yoksa film konusunda ciddi anlamda kötü.
-
RockZs bunu yazdıatakartal bunu yazdı
aynen. parasız ama ratiolu, üyelik kabul eden bi' yer var mı özellikle TR filmler için?
AFRBits
Prodji ve mandr gibi güzel türk rip gruplarının yanı sıra Sharekiosk gibi bana göre son zamanların en bomba türk p2p oluşumlarından birinini sunumlarına ev sahipliği yapmaktadır.
-
torpedo_XL bunu yazdıRockZs bunu yazdıatakartal bunu yazdı
AFRBits
Prodji ve mandr gibi güzel türk rip gruplarının yanı sıra Sharekiosk gibi bana göre son zamanların en bomba türk p2p oluşumlarından birinini sunumlarına ev sahipliği yapmaktadır.
Davetiyesi var mı elinde hocam? Doğrusu LT ratio kanıtımı sunmak isterdim durum malum, ratiom 15 di 3 TB'lık uploadım vardı.
-
Peki elinde R10 davetiyesi olan var mı :D