folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Leechturk Davetiye Arama Derdine Son!!

Leechturk Davetiye Arama Derdine Son!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

cok uzun suredir turk torrent sitelerinde takilmiyorum 2-3 tb lik seed lerim vardi cogunda ama hepsi parayi veren dudugu calar mantigi ile islemeye calisinca eyw cekip sildim hepsini 

kullanicilari sadece vip olarak yardim edebilecegine inandiran siteler hepsi ve ne yazikki millet para veriyor bunlara . gider zamundaya bagis yaparim bu itlere yapacagima.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    atakartal
    atakartal's avatar
    Erkek

Türkçe dublaj filmler için şimdi nereyi öneriyorsunuz? Var mı alternatif?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    atakartal bunu yazdı

aynen. parasız ama ratiolu, üyelik kabul eden bi' yer var mı özellikle TR filmler için?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

üşüyoruz......

Arena, bitturk, turktorrent, vs vs çoğunda hesabım var ama şahsi görüşüm yerli en iyi torrent sitesi leechturk tu.

Zaten kapanma sinyalleri vermişti torrent dışında site açıldı geri kapandı. Daha sonra direkt ftp açtılar vs

Hep torrent dışı bir arayış vardı para için. 

Üzüldüm. Meselege geçince fiberi çekip vip üyelik alacaktım :/

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Lt kapandı diye geriye kalan Türk torrent siteleri davetiye yöntemi ile yada vip üye almaya başlarlar. 

Geriye kalan eski türk torrent siteleri;

Bitturk.net, Arena-tr.com, Turktorrent.cc 

Yeni olarak;

Turkdepo.biz, turknova.net, torrent-ultra.com, hdturk.org, uturk.biz, torrenteagle.com, trackerturk.biz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

pekı elınde bıtturk davetyesı olan varmı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    atakartal
    atakartal's avatar
    Erkek

Arena-tr'nin de bana kalırsa tek elle tutulur yanı dizi kısmı yoksa film konusunda ciddi anlamda kötü.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    atakartal bunu yazdı

aynen. parasız ama ratiolu, üyelik kabul eden bi' yer var mı özellikle TR filmler için?

AFRBits

Prodji ve mandr gibi güzel türk rip gruplarının yanı sıra Sharekiosk gibi bana göre son zamanların en bomba türk p2p oluşumlarından birinini sunumlarına ev sahipliği yapmaktadır.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    atakartal
    atakartal's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    atakartal bunu yazdı

AFRBits

Prodji ve mandr gibi güzel türk rip gruplarının yanı sıra Sharekiosk gibi bana göre son zamanların en bomba türk p2p oluşumlarından birinini sunumlarına ev sahipliği yapmaktadır.

Davetiyesi var mı elinde hocam? Doğrusu LT ratio kanıtımı sunmak isterdim durum malum, ratiom 15 di 3 TB'lık uploadım vardı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

Peki elinde R10 davetiyesi olan var mı :D

buralar eskiden dutluktu..
Toplam Hit: 6007 Toplam Mesaj: 48
leechturk