Lefkosada UFO (Yeni Cektim)
-
bende coook onceden gormustum bi kere, 11 12 yasinda falan idim gece havada oyle seninkinin aynisi birden fazla beyaz isik sacan cisimler kafasi guzel bicimde bi saga bi sola isik hizinda hareket ediyorlardi.
-
Ne yazık ki kanıt olabilecek kadar delile sahip olupta bilimsel açıdan çürütülmeyen birtek görüntü bile yok. Ateş böceğidir o yada hakaten yarın savcılığa alırlar :))
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------
Ne yazık ki kanıt olabilecek kadar delile sahip olupta bilimsel açıdan çürütülmeyen birtek görüntü bile yok.
-----------------------------dikkatlice arastirirsan o curutulemeyen goruntulere ulasabilrisin ;) nasil bakacagini bil yeter...
-
Bilimsel kanıtlara sahip bir tanesinin linkini ver göndermeside benden hem biz hemde tüm bilim dünyası şok olsun kanıtlanırsa sanada söz milyondolarlar kazanıp nasa nın şeref konuğu olacaksın. yok öyle birşey milyar dolarlar harcanıyor bu işler için Carl SAGAN Richar DAWKİNS V.S. bir düzine devasa beyin sahibi insan sayabilirim hayatlarını buna adadılar ve henüz ne yazık ki bir şey yok ama illa inanmak istiyorsan o başka.
-
Muqi bunu yazdı:
Bilimsel kanıtlara sahip bir tanesinin linkini ver göndermeside benden hem biz hemde tüm bilim dünyası şok olsun kanıtlanırsa sanada söz milyondolarlar kazanıp nasa nın şeref konuğu olacaksın. yok öyle birşey milyar dolarlar harcanıyor bu işler için Carl SAGAN Richar DAWKİNS V.S. bir düzine devasa beyin sahibi insan sayabilirim hayatlarını buna adadılar ve henüz ne yazık ki bir şey yok ama illa inanmak istiyorsan o başka.
bilimsel açınızı yiyim,
bilimsel açıdan bana var olduğunu kanıtla bakalım ? -
neden olmasin ki? Koca Evrende milyonlarca yildiz icerisinde sadece dunyadami hayat var, sadece insan ve hayvan irkimi var? Bunu simdilik kimse bilemez, biz kafamizi su anda kendi sinirlarimiz disina uzatamiyorz, kimse kalkipta insanlardan baska canli yok diyemez bu alemde.
-
Daha yazdıklarımı okumadığınızı nasılda belli ettiniz hemen :) yok öyle bir şey tabiki olabilir ve bulunmasını çok isterim zaten bu kadar bilim insanı safti sübyanlar yesin diye değil bir şeyler bulma ümidiyle arıyor umalım bulsunlar.
-
Hava rüzgarlıysa paraşütlüdür o. Değilse ufo
-
Ufo goren mahsum lefkosali
:D -
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------bir grafikci olarak ve 6 yildir tv sektorunde calisiyorum ve binlerce video kaydini gosden gecirdim. ozellikle bak saglam kanit istiyorsan ozellikle NASA Space shuttle mission larini incele. hepsinde bir vukuat var. nasaya gore de hepsi buz parcaciklari. saan gore de buz parcacigiysa hic ugrasmaya gerek yok hocam aynen devam...
http://www.youtube.com/watch?v=e0jpUPLqLhA