Legaue Of Legends TR Severında Oynayan Arkdaşlar Arıyorum...
-
Nick: Skolog
Ekleyin, akşamları işten sonra takılalım.
-
Arkdaşlar sizde beni ekleyin.
Ulqıuorra
-
mx0tr3 eklersen oynarız :D küfürsüz oynamadan zevk alırım
-
Naacal bunu yazdı
ben west'teyim, west te olanlar varsa ekleşelim.. tr de küfürsüz oyun oynayanın alnından öperim bırakın tr serverını :D
https://www.youtube.com/watch?v=RgG3lmYKpcIgöz yaşlarıma hakim olamadım.
-
nıck:ISY Herakles trdeyim 2 mart ya da 8 şubatta döncem oyuna
-
tr pişmalık abi az önce bi oyun attım westten geldim diyorum bende kutsalkayledan geldim diyo lan dedim o server değil skin skin ne diye soruyo bana . lane kavgası yapıyolar sinir kreizi geçirdim oyunda
-
http://www.tahribat.com/Forum-Odullu-League-Of-Legends-Etkinligi-Yapilcak-Takim-Ariyoruz-172504/
-
şimdi ben yetkili bilgili bir mürit arıyorum. Birşey danışıcam.
East'de arkadaşlarla filan oynuyoduk onlar weste geçti. Bende geçim dedim baktım olmuyor.
Sonra nedenini buldum ben aynı isimle aynı mail adresiyle westede hesap açmşım dedim west deki hesabın mail adresini değiştirirsem sorun halolur diye düşündüm ama olmadı. Şimdide o ekranda takılıp kalıyor.
-
Elrosse bunu yazdı
East'de arkadaşlarla filan oynuyoduk onlar weste geçti. Bende geçim dedim baktım olmuyor.
Sonra nedenini buldum ben aynı isimle aynı mail adresiyle westede hesap açmşım dedim west deki hesabın mail adresini değiştirirsem sorun halolur diye düşündüm ama olmadı. Şimdide o ekranda takılıp kalıyor.
Bide şeyden dolayı oluyor oyunda bir takıma katılmışsa çıkması gerekiyor
-
Mycity bunu yazdıElrosse bunu yazdı
Bide şeyden dolayı oluyor oyunda bir takıma katılmışsa çıkması gerekiyor
Takımdan da çıktım hocam. Şu an şartlar uygun gözüküyor ama olmuyor aksi gibi hata filan da vermiyo sorun ne bilmiyorum yani hesabınız tranfer ediliyor diyor o ekranda takılıp kalıyor.