Lehim Makinesi Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

Japon ucuzluk pazarından aldığım klasik lehim makinesi ve lehimle bir türlü düzgün şekilde lehim yapamıyorum.Bu işi şöyle düzgünce yapabileceğim bir lehim makinesi önerebilir misiniz kullanımı kolay bir şey. Tabi fiyatı da uygun olursa iyi olur. Bir de mevzuyu daha iyi kavramama yardımcı olacak bir öneriniz video linkiniz falan varsa onu da öğrenmek isterim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

bundan var bende gayet kullanışlı  ama ben bayağı ucuza almıştım biraz fiyatı fazla gelebilir belki,bu linkten bakabilirsin set halinde.

https://www.trendyol.com/solinpatech/80w-lcd-ekranli-isi-ayarli-kalem-havya-sicaklik-ayarlanabilir-lehim-makinasi-lehim-stand-bant-pasta-p-251688192 

Realist tarafından 12/Kas/24 01:38 tarihinde düzenlenmiştir

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NiKoTiN
    NiKoTiN's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

en son https://www.amazon.com.tr/dp/B0CV5FHS55?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title 

wellhise  aldım ucları degıstırılebılır guzel , 

bır de temudan aldım 250 lıralık sarjlılardan onlar da cok guzel tek eksısı kucuk 800 mahlık bataryası olması .ts100 ve alternatıflerı guzel ama yuksek fıyatlarda bence cok gereklı degıl , 

2 tane temudan ucuzsarjlılardan aldım ,  

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Incanus
    Incanus's avatar
    Erkek

Ben weller marka kullanıyorum. 8 senedir sapasağlam (sadece uç değiştiriyorum). Weller marka bakmanı öneririm.

Selam ver, alacaklı çık.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

TS100 veya TS101 demeye gelmiştim. inanilmaz memnunum. Kaliteli bir lipo pil ile de calisiyor. Mobil çalışabilmek inanilmaz rahat.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

https://www.kartalotomasyon.com.tr/urun/class-968-sicak-hava-ufleme-dijital-lehimleme-istasyonu

Bende bundan var. Bu tip havyalarin tek sıkıntısı üfleme ve havyayi aynı anda çalıştırmak lazım. O zaman uzun ömürlü oluyor.

Edit: çalıştırmak klavye yanlış yazmış ((:

tarzan tarafından 12/Kas/24 19:36 tarihinde düzenlenmiştir

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

bu kalem tipinde olanlarla tabanca gibi olanların arasında kullanım rahatlığı ve işini kolay halletme açısından çok fark var mı ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shakespeare
    Shakespeare's avatar
    Erkek

hocam iş yerinde kullandığım ürünü tavsiye ederim. seri ısınıyor ve ısı tabancasını her daim hazır tutuyor. birkaç saniye içinde kullanabilir hale geliyor. oldukça memnunum. soruların varsa cevaplayabilirim. fiyatı hobi amaçlı bir ürün için pahalı gelebilir.
    https://www.kartalotomasyon.com.tr/urun/bakon-bk881-intelligent-2-in-1-havya-istasyonu?ref=akakce&v=1.21.3

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

class 936a kullanıyorum. çok memnunum. profesyonel olarak çalışılmayacaksa fiyat performans ürünü diyebilirim. 

Ha Ha!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

Lehimlemede iki şeye dikkat ediyorum. Lehim yapılacak yüzeyin yeterince ısınması ve lehim pastası. bu ikisi bir araya gelince güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. yüzeye lehim pastası sürülüp kısa bir süre ısıttıktan sonra lehim güzelce tutunuyor. 

Ha Ha!
Toplam Hit: 1362 Toplam Mesaj: 20
lehim lehimmakinesi