Leke Cikarici

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

matbaalarda kullanılan güzel ve ucuz bir boya sökücüdür etil asetat

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Keşke konusu açsaydım gecen lacaste boya oldu anneme çamaşır suyuyla çıkarttım 

ZalımMadam.10.07.24
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ATM-Skim
    ATM-Skim's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı

Keşke konusu açsaydım gecen lacaste boya oldu anneme çamaşır suyuyla çıkarttım 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Lavabo Açıcısı Temizleyemediği Leke yok. Bir Pantolona Maloldu bana. Çok Serttir. Elini yakabilir.

Haa Bu arada sakın Elbiselerde denenmesin. :) Kesinlikle Çöpe Atarsınız Demiş olayım.

ShockMan tarafından 18/Ağu/12 19:19 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    Ruzgar25
    Ruzgar25's avatar
    Erkek

Leke çıkarmada leke kadar önemli olan diğer faktör zemindir.Zemin kalitesi çeşiti ne mesela ?Halı konusunda yardımcı olabilirim.Halı'da oluşan lekeler için çeşitli çözümler var çamaşır suyuna bile size ne lazım?

Üç nokta
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

eldeki boya ve benzeri lekeler aseton"la analin"le cikarilabilir

vizon kurk veya kapson yaka benzeri kurk temizlemek icin analin veya aseton ince talasla veya nisasta ile karistirilip iyice el yardimi ile bastirarak surterek yedirilip 1-2 saat bekletilip temizlenir hem temizlenir hem canlilik kazanir hem kokusu duzelir..

duz naturel zik ve benzeri ornegin ayakkabi lekeleri asetonla pamukla ince uygulayip ciakrilabilir ama fazla uygulanirsa boyasi cikartir

suetlerde lekeler yag lekesi ve benzeri ozellikle gunes yaniklari duzelmez bu durumlarda 0 numara zimpara ile zimaralanip uygun boya ile puskurtulup canli bir renk verilip enterfino havasi verilebilir..

kota sinen cikarilmasi zor lekeler ilacin ismini hatirlamadigimdan en iyi uygulama sekli leke olusan yeri zimparalamak ve benzeri bir kac yerde uygulamak pantolona degisik bir hava verilebilir..

gomleginize olusan bir lekede benim uyguladigim cozum ceviz yapragi kaynatarak veya elma yapragi bununla boyamak..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

kosla oksi ekşın :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ATM-Skim
    ATM-Skim's avatar
    Erkek
    COURAGE_x bunu yazdı

eldeki boya ve benzeri lekeler aseton"la analin"le cikarilabilir

vizon kurk veya kapson yaka benzeri kurk temizlemek icin analin veya aseton ince talasla veya nisasta ile karistirilip iyice el yardimi ile bastirarak surterek yedirilip 1-2 saat bekletilip temizlenir hem temizlenir hem canlilik kazanir hem kokusu duzelir..

duz naturel zik ve benzeri ornegin ayakkabi lekeleri asetonla pamukla ince uygulayip ciakrilabilir ama fazla uygulanirsa boyasi cikartir

suetlerde lekeler yag lekesi ve benzeri ozellikle gunes yaniklari duzelmez bu durumlarda 0 numara zimpara ile zimaralanip uygun boya ile puskurtulup canli bir renk verilip enterfino havasi verilebilir..

kota sinen cikarilmasi zor lekeler ilacin ismini hatirlamadigimdan en iyi uygulama sekli leke olusan yeri zimparalamak ve benzeri bir kac yerde uygulamak pantolona degisik bir hava verilebilir..

gomleginize olusan bir lekede benim uyguladigim cozum ceviz yapragi kaynatarak veya elma yapragi bununla boyamak..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    hydra1 bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı

İnce püskürten tiner makinesi var baskıcılar kullanır emprime baskıcılar.

Ben kullandım ondan sağlam sistem görmedim, ama çok hassas olman lazım kumaşı zedeliyor çünkü.

galiba aramizda kimyadan anlayan yok

hydra kapsül kullan. 

bkz : Tahribat.Com - Software & Internet Security

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ATM-Skim
    ATM-Skim's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı
    hydra1 bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı

İnce püskürten tiner makinesi var baskıcılar kullanır emprime baskıcılar.

Ben kullandım ondan sağlam sistem görmedim, ama çok hassas olman lazım kumaşı zedeliyor çünkü.

galiba aramizda kimyadan anlayan yok

hydra kapsül kullan. 

bkz : Tahribat.Com - Software & Internet Security

ben bir sey goremedim

Toplam Hit: 3564 Toplam Mesaj: 31