Lenova P1 Almak İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    maserati bunu yazdı

Ya da vestel venus v3 5570 al o fiyata üstelik 4.5g desyeğide var zahahaha 

Taşak geçme amaçlı yazılmış ama olurda birinin aklında soru işareti kalır diye yazıyorum. Bu telin fiyatı 1.300 TL.

https://www.vestel.com.tr/akilli-telefon-venus-v3-5570-altin-beyaz

Snapdragon 615 orta seviye bir işlemci ve 2 GB ram var. Aynı fiyata Vodafone Smart 6 var 800 TL.  Arada çok far var. 

Zaten 1.300 lirayı gözden çıkardıysanız gidin LG G4 alın.

Başkan iyi güzel diyorsun da G4'ün şarj problemi var. Ben alacaktım vazgeçtim. Xperia ZR kullanıyorum. Bunun şarj sıkıntısını root+romlarla bir nebze olsun aştım. Ama G4 için belki romlarla falan şarj problemi aşılabilir mi ki?
    Alsam mı yoksa Mate8 mi beklesem ne yapacağımı şaşırdım. :)

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

ben olsam asla almam tamam 5000 amper batarya var ama telefon ona göre kalın ve hantal olacak ayrıca lenovonun malzme kalitesinin iyi olduğunu da düşünmüyorum. seni bir gün götürecek daha şık ve kaliteli ve işlemcisi daha iyi bir telefon almanı tavsiye ederim o fiyat aralığında xperia cihazlara bakabilirsin mesela xperia z3 compact pili en fazla giden telefonlardan biri.

işte öyle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    maserati bunu yazdı

Ya da vestel venus v3 5570 al o fiyata üstelik 4.5g desyeğide var zahahaha 

Taşak geçme amaçlı yazılmış ama olurda birinin aklında soru işareti kalır diye yazıyorum. Bu telin fiyatı 1.300 TL.

https://www.vestel.com.tr/akilli-telefon-venus-v3-5570-altin-beyaz

Snapdragon 615 orta seviye bir işlemci ve 2 GB ram var. Aynı fiyata Vodafone Smart 6 var 800 TL.  Arada çok far var. 

Zaten 1.300 lirayı gözden çıkardıysanız gidin LG G4 alın.

Başkan iyi güzel diyorsun da G4'ün şarj problemi var. Ben alacaktım vazgeçtim. Xperia ZR kullanıyorum. Bunun şarj sıkıntısını root+romlarla bir nebze olsun aştım. Ama G4 için belki romlarla falan şarj problemi aşılabilir mi ki?
    Alsam mı yoksa Mate8 mi beklesem ne yapacağımı şaşırdım. :)

forumlarda çok olumsuz yorum var g4 hakkında 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

LenovO, LenovooooOOOO

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende buradan sorayim bari,

Nokia Lumia 1520 ayarinda 6 inc bir telefon ne tavsiye edersiniz ? (iphone haric)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

Bende buradan sorayim bari,

Nokia Lumia 1520 ayarinda 6 inc bir telefon ne tavsiye edersiniz ? (iphone haric)

Telefona afaki paraların verilmesinden yana değilim. Onun için şunları öneriyorum. Sony C5 Ultra olabilir hocam sizin için. Ve ayrıca biraz daha küçük (5 İnc) ama güçlü olsun dersen M5 öneririm. 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tek tek alıntı yapmakla uğraşmak istemedim.

- LG G4 ile gözlemlediğim iki şikayet var : Bataryanın az bitmesi ve ekran gölgesi sorunu. İPS ekran olmasına rağmen Amoled ekran gibi ekranda gölge kalıyor. Bu sorun genelde paralel ithalat versiyonlarda oluyor. LG TR cihazda şikayet eden görmedim. Batarya konusunda 3.000 amper pil var cihazda. Yapacak bir şey yok LG'nin mallığı.

- Lenovo'nun malzeme kalitesi gayet iyidir. Cihazı ele alıp kullanmadan yorum yapmamak gerek. Ha ağır mı ağır ? Peki neden ağır ? İçinde 5k pil var. Gayet normal. iPhoneları görüyoruz incecik cihaz 1.500 amper pil var akşamı zor görüyor kurcalayınca.

- 6 inç cihaz isteyen arkadaş hiç düşünmeden Galaxy Note serisine yönelsin. Büyük ekranlı tellerde Note serisi harici tırt.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

He ya hocam haklısınız note serisini söylemeyi unuttum iyi ki hatırlattınız :)

Hocam lenovo kalite diyorsunuz da, o içinde çıkan kulaklık nedir hocam öyle yaa. Valla 1300 TL evet ama 5 liralık kulaklıkta koyulmamalıydı içine bence... 

Cihaza laf yok ama kulaklık çok kötü... 

Cihaz alacak arkadaşlar içinde şunu söyleyeyim. ''Bu telefon, sizin en çok kullanacağınız şey. Beraberlik full time yani. :) Onun için gidin bakın elinize alın, inceleyin. Görün. Sizi tatmin etsin. Para veriyorsunuz sonuçta. Sizi yansıtsın cihazınız...''

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

biraz daha verip lg g4 almak daha mantıklı bence. tam bir f/p ürünü

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 2528 Toplam Mesaj: 20
lenova p1