Lenova Y530 Garanti
-
iyi günler arkadaşlar size bir sorum olacak lenovo y530 cıhazım bugunle beraber 15 gün oldu cihazım 180 derece ekran açılıordu nese servıse yolaldım geldıler aldılar evden nese ekran ıcın parça bekleniyormuş cihazın kasası titanyum ama çizikler oluşuor sağ taraftada sol taraftada elımı koydugum yerlede bunu da şikayet ettım sizce bu garanıtye gırermı + 30 iş günü diorlar 45 gün içindemi yeni cihaz talep etme şansım var ?
-
istediğin kadar et herkes bildiğini okuyor gelicek diyip 0 ürün vermiyolar. çizikler kullanıcı kaynaklı olduğundan girmeyebilir oku garanti sözleşmesini
-
:D hacım garanti belgesıde kutusnda gıttı ondan okuyamıorum
-
ararkadaşlar 22 23 gün olcak bugun 28 ınde yolladı 30 gun tamamlayınca yensını alabılırmıyım ?
-
hocam eğer bu mesajı harcadığın zamanı ürünü iade etseydiin yenisini zaten vermek zorundalardı
ama geçti..
30 iş günü 45 gün geçerse yenisini talep edersin 15 iş günü geçti vecihazın gelmediyse geçiciolarak sana cihaz temin ettirme hakkın var
-
deymezhocam 24 gün oldu toplam 20 gün gün var isteyecem:D yenısını ozman
-
30 iş günü yani 45 güne gelir 30 gün sonra yenisini talep edemezsin ama şöyle bir şansın war
eğer garanti belgesinde warsa tam bilmiyorum ama çoğunda oluyor
3 yada 5 iş günü içersinde ürünün veremezlerse ürünün gelene kadar yerine sana aynı işi görebilecek bir ürün vermek zorundalar tabi sende war mı bilmiyorum
keşke belgeyi bir okusaydın
-
ciziklerden dolayi garanti kapsamina girmez, kullanici hatasidir o.
30 IS GUNU gecmede yeni cihaz talep edemezsin ama belli bir sure sonunda sana gecici bir cihaz vermek zorundalar diye biliyorum
lenovaya sor bu durumu.
hatta 30 gun sonunda para iadesi de alabiliyorsun, ama bircok firma "musteri kaybetmek istemedigimiz icin para iadesi yapmiyoruz yeni cihaz veriyoruz" derler.
-
tamam hocam eyw :D dicem biz cumartesi günleride çalışıoruz nasıl olcak
-
Lenova değil Lenovo ilk olarak onu belirtiyim :)
Ayrıca cizikler garantiye girmez ne yazık ki. Ürün yaklaşık 2-3 haftada elinize ulaşır. Ben 2 kere gönderdim.
-
:D hacım 3 haftayı bulursa yneısını alırım zaten