Lenovo Batarya Garanti Kapsamı Dışı Diyor
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------
Bi casper batarya garantisi veriyo diye biliyorum... Direkt yenisi ile değiştiriyolar..
-----------------------------Zaten onda da batarya ömrünü doldurana kadar pc toptan ömrünü dolduruyor :D
-
torpedo_XL bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
Bi casper batarya garantisi veriyo diye biliyorum... Direkt yenisi ile değiştiriyolar..
-----------------------------Zaten onda da batarya ömrünü doldurana kadar pc toptan ömrünü dolduruyor :D
-----------------------------doğru bir noktaya temas etmiş :D
-
E gayet doğal ben olsam ben de değişmem. Ama benim makina HP ve servise gittim dedim bataryada sorun var galiba değiştirdiler. :) Yani servisin insafına kalmış birşey ister değişir ister değişmez. Benimkinin de değişmemesi gerekirdi ama değiştiler.
-
bizdede var aynı makina takipteyim ...
-
arkadaşlar teknik servis hizmeti derseniz bu konuda en iyi HP HP HP ! 1 sene kullandım cihazı bataryada sorun cıktı bozuldu dedim tamam hemen yenisni gonderelim dediler :) daha oncesinde laptop yere düştü ekran bozuldu gonderdim manisadan 3 gun içinde kargo dahil yeni ekran takıp gonderdiler.laptop alırken teknik servisi de düşünün hplerde ısınma sorunu var ama bu nedenden dolayı göz ardı edilebilir ...
-
HP'de pille ilgili bir sıkıntı yaşamazsınız,pil bozulduğunda direkt yenisini yolluyorlar ve siz sadece pili yolluyorsunuz adamlara bilgisayarı değil.
Birde HP'de servisine bilgisayarı yolllayacaksanız adamlar evinize gelip bilgisayarınızı kutulayıp götürüyorlar,tekrar eve bırakıyorlar.
-
bılgısayarı nıye yollıcan bataryayı yolla garantısı bıtmemısse para felan alamazlar bıraz ustele baska markalar degıstırıyor dıye
-
3000 g530 var bende 2 ay önce götürdüm elden verdim (istanbul 4 leventteki) lcd odd (ekran titreme yapıyordu) ile batarya değişti(1 saat civari gidiyordu) garanti kapsamında.
-
@Asker
hocam teknik servisler hep komple makinayı istiyor ben daha tek tek parça isteyen görmedim. sen hangi markanınkisini yolladın öyle kabul ettiler. durumu bana bi anlatırsan sevinirim. geçen gün casper hdd de bad sector vardı rene arkadaşda bunu dedi sök hdd yi yolla diye komple kasayı istediler bilmem kaç gün geçti ses seda yok :| :)
biri bizi bu ikilemden kurtarsın. kroo arkadaşın derdide aynı. neyi açacaklar merak ediyorum bataryayı makina olmadan test edemiyolarsa nasıl teknik servis bunlar.
-
thanatosus bunu yazdı:
HP'de pille ilgili bir sıkıntı yaşamazsınız,pil bozulduğunda direkt yenisini yolluyorlar ve siz sadece pili yolluyorsunuz adamlara bilgisayarı değil.
Birde HP'de servisine bilgisayarı yolllayacaksanız adamlar evinize gelip bilgisayarınızı kutulayıp götürüyorlar,tekrar eve bırakıyorlar.
-----------------------------ohannes ilk defa duyuyorum bende pavilion hp kullandım ama öle bişey yok komple isterler aleti neden derseniz aletin nerde sorunu oldugunu anlamak için sen hdd dersin baska bisey cıkar mesela servisler son kullanıcıyı hiçbirsey bilmiolarmıs gibi varsayarlar