Lenovo K5 Tavsiye
-
hacım GM 4G al geç madem standartsın :D
ben kuzene aldırdım (S2den geçti) 3 gün uyuyyamadı adam samsung da telefonmuymuş diye :)
-
joe_black bunu yazdı
ben kuzene aldırdım (S2den geçti) 3 gün uyuyyamadı adam samsung da telefonmuymuş diye :)
S2 2011'de çıkmış, GM 4G ise 2014 olması lazım. Aralarında bayağı bir model ve teknoloji farkı var.
-
joe_black bunu yazdı
s7 ye geçsin bırak 7 yi 6 ya geçsin. lg telefonmuş mu der :) s2 den g4 tabiki uçurum kadar fark yaratacak.
-
Ben aldim, sali gununden beri kullaniyorum. Aynen senin gibi akilli bi tel olsun, mail vs bakalim, arada navigasyon icin filan kullaniriz diye. Su ana kadar memnunum. Onceki tel gm discovery di. 3 yil kullandim . K5 teki alisamadigim tek sey 5 inc olmasi, onceki telefon 4.7 olunca bunu tek elle kullanma zor oluyor.
Mi benimde ilgimi cekti fakat garanti isine guvenemedim, bide vibe p1m var bataryasi 4000 mah. islemcisi k5 e gore daha dusuk. k5 in bir artisi da aluminyum kasasi.
Bu arada n11 den 40 tl kuponla 588 e aldim
-
ComputerWolf bunu yazdı
la bu xiaomi fanatikligi nedir :)
dinden döndürdüğümüz her samsung cu için illuminati bize para ödüyo
-
ComputerWolf bunu yazdı
la bu xiaomi fanatikligi nedir :)
Ucuza kaliteli cihaz alıyorsun. Çin'in en kaliteli markası Huawei ile birlikte. Peynir ekmek gibi gidiyor telefonları.
-
alma amk sen :D arayınca nasıl olsa açmayacaksın
-
BosphorusPasha bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
s7 ye geçsin bırak 7 yi 6 ya geçsin. lg telefonmuş mu der :) s2 den g4 tabiki uçurum kadar fark yaratacak.
lg g4 değil hocam general mobile 4g :D
-
joe_black bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
lg g4 değil hocam general mobile 4g :D
LG G4 yüzünden millete yalancı çıktım. Bende kullanıyorum güzel telefondur direk alın dedim hep herkesin telefonu bootloop oldu.
-
K5 Plus sipariş geçiyorum 650 TL gibi bir fiyata geliyor n11'de indirim kuponu bulursam :D