folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Lenovo Notebook Pil Uyarısı Vermiyor

Lenovo Notebook Pil Uyarısı Vermiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar Lenovo g500'e sahip bir arkadaş var.Win 8.1 e geçmek istedik geçemedi alet biz de zorlamadık 2 kere filan denedik ama şimdi pc %8 kalınca uyarı verirken ekran windows işte "bilgisayarınızı şarja takın" filan diyordu şimd hiç bir uyarı vermeden küt diye kapanıyor.Pc daha yeni2 aylık yani bataryada sıkıntı yok şarjı normal 2 3 saat gidiyor.sıkıntı sadece sesli ve yazılı uyarı vermemesi.GÜç seceneklerinden ayarı yaptık %8 de %13 de uyarı versin diye.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Günceldir arkadaşlar

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Lenovo cihazlarda otomatik gelen bir program var kendi programı adını unuttum şuan.O programda güç ayarlarını falan yapabiliyorsun muhtemelen orda böyle bir ayar vardır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sarj simgesine sag tıkladıgında "sistem simgelerini ac veya kapat" diye bir menü olmalı.

acılan pencerede "bildirim seceneklerini özellestir"e tıkla, güc'ün simge ve bildirimleri göster secenegi secili mi bi kontrol et.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Olmuyor beyler Bios'tan Power Beep'e kadar açtım yine olmuyor ne yapmak gerek sizce ? Pc uyarı veremiyor resmen

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Pardon hacı yanlış görmüşüm şimdi anlatıyorum.

benim işletim sistemi ingilizce ona göre anlatcam

Control panel 

System and Security

Power Options

Change Plan Settings

-Change advanched power settings

-- Battery

--- Low Battery level ( Bu yüzde kaç olunca uyarı vereceği standardı %10 dur ) 

--- Low battery notification ( Batarya seviyesi düşünce uyarı vereceğidir ON /açık ) yapacaksın

bitti gitti hacım. Caps verem mi ?

CAPS GELDİ

dSNygXT.png%20%28663×395%29

IHCYPnZ.png%20%28227×38%29

XYYYTPh.png%20%28425×460%29

QnowUie.png%20%28424×448%29

PanxeR tarafından 02/Ara/13 01:30 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

lenovo Power Management for Windows 8.1(32-bit, 64-bit) - Notebook

http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/em8180214.exe

abi bilgisayar win 8 bak 8.1 değil.64 bit dediğin o program zaten var ama uyarı işi yok işte

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

editledim hacım. bi bakıver.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

editledim hacım. bi bakıver.

bi caps versen süper olur hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam aynen oyle valla.ayarları geri yükle filanda yaptım yine yok yine yok 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

hocam aynen oyle valla.ayarları geri yükle filanda yaptım yine yok yine yok 

http://inciswf.com/windowsbatteryalert.swf

video bilen çektiydim göremezsin diye peki son birşey burası da açıkmı 

HNIhHUT.png%20%28853×604%29

Toplam Hit: 2861 Toplam Mesaj: 12