Lenovo Notebook Pil Uyarısı Vermiyor
-
Merhabalar Lenovo g500'e sahip bir arkadaş var.Win 8.1 e geçmek istedik geçemedi alet biz de zorlamadık 2 kere filan denedik ama şimdi pc %8 kalınca uyarı verirken ekran windows işte "bilgisayarınızı şarja takın" filan diyordu şimd hiç bir uyarı vermeden küt diye kapanıyor.Pc daha yeni2 aylık yani bataryada sıkıntı yok şarjı normal 2 3 saat gidiyor.sıkıntı sadece sesli ve yazılı uyarı vermemesi.GÜç seceneklerinden ayarı yaptık %8 de %13 de uyarı versin diye.
-
Günceldir arkadaşlar
-
Lenovo cihazlarda otomatik gelen bir program var kendi programı adını unuttum şuan.O programda güç ayarlarını falan yapabiliyorsun muhtemelen orda böyle bir ayar vardır.
-
sarj simgesine sag tıkladıgında "sistem simgelerini ac veya kapat" diye bir menü olmalı.
acılan pencerede "bildirim seceneklerini özellestir"e tıkla, güc'ün simge ve bildirimleri göster secenegi secili mi bi kontrol et.
-
Olmuyor beyler Bios'tan Power Beep'e kadar açtım yine olmuyor ne yapmak gerek sizce ? Pc uyarı veremiyor resmen
-
Pardon hacı yanlış görmüşüm şimdi anlatıyorum.
benim işletim sistemi ingilizce ona göre anlatcam
Control panel
System and Security
Power Options
Change Plan Settings
-Change advanched power settings
-- Battery
--- Low Battery level ( Bu yüzde kaç olunca uyarı vereceği standardı %10 dur )
--- Low battery notification ( Batarya seviyesi düşünce uyarı vereceğidir ON /açık ) yapacaksın
bitti gitti hacım. Caps verem mi ?
CAPS GELDİ

PanxeR tarafından 02/Ara/13 01:30 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
lenovo Power Management for Windows 8.1(32-bit, 64-bit) - Notebook
http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/em8180214.exe
abi bilgisayar win 8 bak 8.1 değil.64 bit dediğin o program zaten var ama uyarı işi yok işte
-
editledim hacım. bi bakıver.
-
PanxeR bunu yazdı
editledim hacım. bi bakıver.
bi caps versen süper olur hocam
-
hocam aynen oyle valla.ayarları geri yükle filanda yaptım yine yok yine yok
-
rapidhacker550 bunu yazdı
hocam aynen oyle valla.ayarları geri yükle filanda yaptım yine yok yine yok
http://inciswf.com/windowsbatteryalert.swf