folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Lenovo Oyunun Ortasında Pc Donuyor Garip Sesler Çıkarıyor

Lenovo Oyunun Ortasında Pc Donuyor Garip Sesler Çıkarıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

http://youtu.be/CV2BDE30TIs 

İşte donunca çıkan iğrenç ses tireme yok aslında ama bu ne zman oyun oynasam yaklasık 10 15 dk sonra gerçekleşiyor.

Edit: telefon dan çektiğim için görüntü pok gibi kusura bakmayın.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

hocam evin yanında falan marangozhane olmasın öyle bi ses veriyor mubarek :D  şaka bir yanada büyük ihtimal pc ısındığında fan daha hızlı çalışmaya başlıyr bu sıradada bir yerlere sürtüyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

ucenmi bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam evin yanında falan marangozhane olmasın öyle bi ses veriyor mubarek :D  şaka bir yanada büyük ihtimal pc ısındığında fan daha hızlı çalışmaya başlıyr bu sıradada bir yerlere sürtüyor

ne yapmak lazım hocam garantiye yolluyum mu?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

ucenmi bunu yazdı:

yolla tabiki çünkü normal bişi değil o fandan öyle ses çıkması . garantiye verirken oyun oynuyordum birden böyle oldu falan dersin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

ucenmi bunu yazdı:

Tengri bunu yazdı:

ucenmi bunu yazdı:

yolla tabiki çünkü normal bişi değil o fandan öyle ses çıkması . garantiye verirken oyun oynuyordum birden böyle oldu falan dersin

iyide hocam bilgisayar normalde normal:D yani normal takılıon bişey yok oyun açınca böyle oluyor adamlara ne dicem:d

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

oyun oynarken ekran kartına bağlı olarak fan daha hızlı çalışmaya başlar çünkü ekran kartı kasılmaya başlamıştır onun için normalade yavaş çalışır

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ya fanın çok tozlanmış ya da biryerlere sürtünüyor, doğal olarak oyun oynarken hızlı çalışınca da sürtünmeden dolayı o sesi çıkarıyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 4648 Toplam Mesaj: 18