Lenovo Recovery Modu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

hacı recovery tuşuna basarsan PCyi ilk aldığın güne geri döner. tüm içerik pro vs herşey gider.

win8 win7 vs ile format atarsan recovery uçar. 3 gün sonra eskiye döniyim diyip tuşa basarsın bi cacık olmaz, orjinal haline getirmek için epey uğraşırsın. ben uğraştım baya yapamadım servise yolladım 60 lira istemişlerdi taa 2010da

anladım hocam :( çok kötü ya

@interfector

hocam win8 keyi nerde bulabilirim pc de tam olarak neresinde

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

atakan recovery d ye dokunmaz %90 ama sen yinede bir yedek al.

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    bladex38 bunu yazdı

atakan recovery d ye dokunmaz %90 ama sen yinede bir yedek al.

Saol hocam yedek alırım olmadı ne yapalım 3 4 saat sürecek

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

DOS diyo orda kocaman o tuş senin işine yaramaz bi dvd bul format at

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

hacı recovery tuşuna basarsan PCyi ilk aldığın güne geri döner. tüm içerik pro vs herşey gider.

win8 win7 vs ile format atarsan recovery uçar. 3 gün sonra eskiye döniyim diyip tuşa basarsın bi cacık olmaz, orjinal haline getirmek için epey uğraşırsın. ben uğraştım baya yapamadım servise yolladım 60 lira istemişlerdi taa 2010da

@interfector

tam altında etikette yazar. alırken freedos mu aldın yüklümüydü? şu an win8 mi var win7 mi?

pcyi aldığında iki disk ayrıysa dokunmaz Dye, ama kaç tane lenovo kullandım hep tek diskti alındığında. aldığında tek diskse skertebilir.

pcde win8 yüklü ise geri yüklemeye girip Refresh yapcan sadece windowsu tazeler programları siler, kişisel dosyaların hatta yer imlerin bile kalır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı
    C-M-D bunu yazdı

Hocam ben de Lenovo kullanıcısıyım, 5-6 defa Recover'la bilgisayarı yenilemişliğim var ama her zaman D diskim sabit kaldı. Sadece C'ye atıyor diye biliyorum (ya da ben farkında olmadan yalnızca C'yi seçiyorum)

Belki de bilgisayar size geldiğinde c ve d sürücüleri farklı idi, tek şekilde değildi.

nasıl yaptın hocam

Hocam benim bilgisayarımın Power tuşunun sağında turuncu renkli bir Recover tuşu var. Ben bilgisayarı kapattıktan sonra ona basıyorum devamında da bir-iki "Tamam" a basarak sıfırlıyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

@interfector

tam altında etikette yazar. alırken freedos mu aldın yüklümüydü? şu an win8 mi var win7 mi?

pcyi aldığında iki disk ayrıysa dokunmaz Dye, ama kaç tane lenovo kullandım hep tek diskti alındığında. aldığında tek diskse skertebilir.

pcde win8 yüklü ise geri yüklemeye girip Refresh yapcan sadece windowsu tazeler programları siler, kişisel dosyaların hatta yer imlerin bile kalır.

direk win8 yüklü geldi freedos değildi hocam tek tip hdd geldi 500gb diye ben yönetten d bölümü yaptım geri yükleme nerde tam olarak ? hep win7 çalıştım win8 galip geliyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

direk win8 yüklü geldi freedos değildi hocam tek tip hdd geldi 500gb diye ben yönetten d bölümü yaptım geri yükleme nerde tam olarak ? hep win7 çalıştım win8 galip geliyor

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/restore-refresh-reset-pc

hacı şurdan bak. böyle yaparsan refresh yapınca bilgiler gitmiyo. yanlış yere girme olasılığına karşın yedek al.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/restore-refresh-reset-pc

hacı şurdan bak. böyle yaparsan refresh yapınca bilgiler gitmiyo. yanlış yere girme olasılığına karşın yedek al.

teşekkürler hocam bakıyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

Formatı c ye atar yedekneklerinizi d ye attığınız sıkıntı olmaz 

Toplam Hit: 1752 Toplam Mesaj: 21