Lenovo Recovery Modu
-
joe_black bunu yazdı
hacı recovery tuşuna basarsan PCyi ilk aldığın güne geri döner. tüm içerik pro vs herşey gider.
win8 win7 vs ile format atarsan recovery uçar. 3 gün sonra eskiye döniyim diyip tuşa basarsın bi cacık olmaz, orjinal haline getirmek için epey uğraşırsın. ben uğraştım baya yapamadım servise yolladım 60 lira istemişlerdi taa 2010da
anladım hocam :( çok kötü ya
@
interfector hocam win8 keyi nerde bulabilirim pc de tam olarak neresinde -
atakan recovery d ye dokunmaz %90 ama sen yinede bir yedek al.
-
bladex38 bunu yazdı
atakan recovery d ye dokunmaz %90 ama sen yinede bir yedek al.
Saol hocam yedek alırım olmadı ne yapalım 3 4 saat sürecek
-
DOS diyo orda kocaman o tuş senin işine yaramaz bi dvd bul format at
-
Atakan bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
hacı recovery tuşuna basarsan PCyi ilk aldığın güne geri döner. tüm içerik pro vs herşey gider.
win8 win7 vs ile format atarsan recovery uçar. 3 gün sonra eskiye döniyim diyip tuşa basarsın bi cacık olmaz, orjinal haline getirmek için epey uğraşırsın. ben uğraştım baya yapamadım servise yolladım 60 lira istemişlerdi taa 2010da
@
interfector hocam win8 keyi nerde bulabilirim pc de tam olarak neresinde tam altında etikette yazar. alırken freedos mu aldın yüklümüydü? şu an win8 mi var win7 mi?
pcyi aldığında iki disk ayrıysa dokunmaz Dye, ama kaç tane lenovo kullandım hep tek diskti alındığında. aldığında tek diskse skertebilir.
pcde win8 yüklü ise geri yüklemeye girip Refresh yapcan sadece windowsu tazeler programları siler, kişisel dosyaların hatta yer imlerin bile kalır.
-
Atakan bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıC-M-D bunu yazdı
Hocam ben de Lenovo kullanıcısıyım, 5-6 defa Recover'la bilgisayarı yenilemişliğim var ama her zaman D diskim sabit kaldı. Sadece C'ye atıyor diye biliyorum (ya da ben farkında olmadan yalnızca C'yi seçiyorum)
Belki de bilgisayar size geldiğinde c ve d sürücüleri farklı idi, tek şekilde değildi.
nasıl yaptın hocam
Hocam benim bilgisayarımın Power tuşunun sağında turuncu renkli bir Recover tuşu var. Ben bilgisayarı kapattıktan sonra ona basıyorum devamında da bir-iki "Tamam" a basarak sıfırlıyorum
-
joe_black bunu yazdıAtakan bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
@
interfector hocam win8 keyi nerde bulabilirim pc de tam olarak neresinde tam altında etikette yazar. alırken freedos mu aldın yüklümüydü? şu an win8 mi var win7 mi?
pcyi aldığında iki disk ayrıysa dokunmaz Dye, ama kaç tane lenovo kullandım hep tek diskti alındığında. aldığında tek diskse skertebilir.
pcde win8 yüklü ise geri yüklemeye girip Refresh yapcan sadece windowsu tazeler programları siler, kişisel dosyaların hatta yer imlerin bile kalır.
direk win8 yüklü geldi freedos değildi hocam tek tip hdd geldi 500gb diye ben yönetten d bölümü yaptım geri yükleme nerde tam olarak ? hep win7 çalıştım win8 galip geliyor
-
Atakan bunu yazdı
direk win8 yüklü geldi freedos değildi hocam tek tip hdd geldi 500gb diye ben yönetten d bölümü yaptım geri yükleme nerde tam olarak ? hep win7 çalıştım win8 galip geliyor
http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/restore-refresh-reset-pc
hacı şurdan bak. böyle yaparsan refresh yapınca bilgiler gitmiyo. yanlış yere girme olasılığına karşın yedek al.
-
joe_black bunu yazdıAtakan bunu yazdı
http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/restore-refresh-reset-pc
hacı şurdan bak. böyle yaparsan refresh yapınca bilgiler gitmiyo. yanlış yere girme olasılığına karşın yedek al.
teşekkürler hocam bakıyorum
-
Formatı c ye atar yedekneklerinizi d ye attığınız sıkıntı olmaz