LENOVO Y510P & MSI GE70 2OE-166XTR
-
Pawlow bunu yazdı
hocam lenovod cift ekran kartı yok arzu edersen cdrom yerine ekran kartı alıp takıyorsun öyle bir özellik var ayrıca ocakta gelirken 1800 civarına getirim dediğimde bu makinaları beni taşlamışlardı şimdi ise 2500 civarlarında fiyatları bir allahın kulu pahalı dememiş ne garip bir yer oldu tbt.
Hayır bu verdiğim linktekinde çift ekran kartı var. Senin dediğin gene aynı modelin TEK EKRAN KARTLI sürümü. Aynı kasa aynı model 2 tane ürün var lenova nın. biri 2 ekran kartlı diğeri 1 ekran kartlı olanı. Zaten aralarında fiyat farkı oluyor.
Nomm bunu yazdıBenim gönderdiklerim 17" ekran var almışken 17" almak istiyorum sonuçta bi kere alıyorsun 5-6 sene kullanıyorsun.. Ram vs sonradan eklenebilirde ekran büyümez :) Sadece oyun için değil aynı zamanda cad programları için 17" uygun gördüm film izlerkende büyük bir artı, oyun bilgisayarı istiyorum çünkü oyun bilgisayarını her işte rahatça kullanabilirim.
Hocam zaten bu iş tercih meselesi ne için kullanacağına bağlı. Banada kalsa 17" al ama bazen bazı özellikleri insanlar daha öne koymak zorunda kalabiliyor. Bir laptop'ta ekran kartı değiştirmekte sıkıntı sonuçta. 5-6 sene kullanıyorsun bu aleti. Dizüstü bilgisayarların %90'nın ekran akrtı entegredir. Entegre olmayanlarında ekran kartını bulamadığından değiştiremezsin çoğu zaman. Çift ekran kartlı modelin dez avantajı
-ssd yok (SSD takmakta sıkıntı)
-15inch
-iki ekran kartı yüzünden ısınma yapar;
17"lik msi dezavantajı
-ssd yok(açıklamalara göre gözükmüyor)
-SLI lı lenova ya göre çoğu oyunda daha az oyun performansı
-Daha pahalı
-taşıması daha zor
benim belirttiğim 15" modelin dez avantajı
-15 " olması
-SLI lı lenova ya göre çoğu oyunda daha az oyun performansı
-Lenovo ya göre daha pahalı
Saydığım çoğu dezavantaj kişisel tercihlere göre dezavantajda olmayabilir. O yüzden karar senin hocam. Bu arada lenovo yu alırsan almadan önce firmayı arayıp çift ekran kartlı sürümü olup olmadığını sor. Piyasada o modelin tek ekran kartlı sürümüde var.
Ekstra monitörde alınabilir sonuçta.
-
Lenovo can dır.
-
MSİ hocam tereddütsüz.
Not:Lenovo Y580 sahibiyim performans olarak çok iyi pcler üretiyor lenovo fakat kozmetik açıdan berbat,dış malzeme kalitesi iyi değil.
baba3232 tarafından 11/Nis/14 19:20 tarihinde düzenlenmiştir