Lenovo Z580 59-352526 Ci5-3210 Hakkında Fikri Olan Var Mı?
-
ben z580 kullancısıyım şuana kadar bir problem çıkarmadı. tek eksik yönü hdd 5400 rpm olması bir ssd takarsan tadından yenmez.
ekran kartı da gayet iyi piyasadaki oyunları oynayabilirsin. ses kaliteside iyi, ekranda kumlanma falan oluyor diyordular ama o kadar denildiği kadar değil zaten bilgisayara direk baktığın için sorun olacağını sanmıyorum.
bide wifi biraz düşük çekim gücüne sahip ama ev içindeyse modem o da sıkıntı olmaz.
-
bende 5 aydır lenovo z580 kullanıyorum gayet mennunum pcdepo.com'dan almıştım 8 GB RAM'lı olanını gayet ucuz ve sağlam bilgisayar.
-
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim :) gold dan siparişi vereceğim sanırım lenova hakkında pek kötü yorum almadım..
-
Lenovonun cıhazları cok cok iyidir. ama servisi 0dır. cok servis ihtiyacın olmaz cihazlarda, olursada sıctıgınız andır.
-
RotKerim bunu yazdı
Lenovonun cıhazları cok cok iyidir. ama servisi 0dır. cok servis ihtiyacın olmaz cihazlarda, olursada sıctıgınız andır.
kardeşim kimiside servisi konusunda övgüler yagdırıyor anlayamadım ki tek anladıgım %100 performans teknik destek garanti olanakları olan bir cihaz bulmak neredeyse imkansız gibi :)) -
Bahsettıgın aleti Kullanıyorum , hatta şuanda ondan yazıyorum :)
Yanında Win8 vardı , Vatandan 3 - 4 ay önce aldım :D sildim , Win7 Ultimate ile kullanıyorum , Mutluyum :) -
sayqo bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
kardeşim kimiside servisi konusunda övgüler yagdırıyor anlayamadım ki tek anladıgım %100 performans teknik destek garanti olanakları olan bir cihaz bulmak neredeyse imkansız gibi :))suan uzuun uzun anlatamıyacam bilgisyarın sarj girişini değiştirdiler daha dogrusu anakatı değiştirdiler cihaz bi geldi sarj aletim olmuyor. eski sarj girişim siyahtı gelen mavi oncesindede kendi cektikleri fotografda siyah oldugu gorunuyor ben cektim flashtan dolayı mavi gorunmustur dediler. sikine bile takmadılar. dava bile acmayı dusundum, ama sonra 15 lira verip sarj ucunu değiştirdim yüreğim kaldırmadı 1 hafta tlefonda her allhın günü sorunumu anlatmaktan.
-
bende de z580 var memnunum
-
arkadaşlar lenova yı aldım hatta suan ondan yazıyorum :) alet cok iyi yorumlarınız için teşekkürler