Lens Alcam Ama
-
lens alcam ama göze zaraı varmı kulanalar bide hangi renk alsam bide marka verirseniz hangi renk
-
Gozunde lens varken yatarsan sonuc pek iyi olmuyo hoca ona dikkat et :D
-
Göze zarari var ama uzun vadede kullanirsan.bide tarihi gectikten sonra kullanmamak gerekiyo o zaman hissediyosun gözüne bisiler oldugunu,gece yatarkende cikarmak lazim yoksa uf oluyo
-
dereceli mi alacaksın?
-
8 yildir lens kullaniyorum, bu soruyu burada sorman kesinlikle yanlis diyorum. oyle bir marka falan olmaz herkesin goz yapisina goz capina gore degisir lensi. dostum bu soruyu tahribata deil GOZ DOKTORUNA sor
-
gri renk al hoca.ışığa göre yeşil ve mavi renge dönüşüyor.gözüne bir kez bakan bir daha bakıyor eheh.yalnız standart boy alırsan genelde büyük oluyor ve takmak zor oluyor hoca haberin olsun.alıpta çöpe atan çok insan var... :)
-
abi ben bi turlu alışamadım o boka.. alma derim hele gözlerin bozuk değilse mal mısın lan da diyebilirim.. bi kere acıtıyor 2 yıldır takmaya çalışıyorum bi türlü alışamadım..
-
birini parlement mavi dierini açık mavi al ;) güzel durur
-
erkek adamın saatten başka aksesuarı olmaz lan :|
(bi de boynunda cevşeni.o da hediyeyse.)
o kadar
-
walla dostum benim göz doktoru hiç tavsiye etmedi...Gözlük verdi seneye laser...
-
abi ben 3-5 aydır kullanıorum, gayet memnunum ,ilk 1 hafta alışmakta zorluk çekiosun ama alıştıktan sonra farketmiosun bile, gözlükten çok daha rahat
her akşam cıkarıp sabah takması bi dert ama onada alışıyosun
Toplam Hit: 2419 Toplam Mesaj: 16