Lepitopumun Sol Haporloründen Ses Gelmiyor.
-
arkadaşlar Laptopun sesiyle ugrasirken sol haparlorunu kapattim Simdi acamiyorum Cok pis basimi agritiyor sürekli ses tek taraftan gelince kulagimda resmen cinlama oluyor. Ne yaparim nasil yaparim
-
-
samaccc bunu yazdı
ses sağ sol ayarı varsa ona bi bak

Yok hocam oradan degil.
-
cozdunmu merak ettim
-
ayhun bunu yazdı
cozdunmu merak ettim
Yok hatta ses kartini kaldirdim yükledim yine. Yok. Cok pis kafam balanc yapmaya başladi sadece sagdan ses geliyor. Ara Ara ugrasiyorum sürekli
-
Sorun ciddiye benziyor.
-
etiketler : lepitop, haparlor
nereden kapattın sol hoparlörü?
noname tarafından 30/Ara/12 23:48 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdı
etiketler : lepitop, haparlor
nereden kapattın sol hoparlörü?
Zaten bi hatirlayabilsem oradan yapacam canim kardesim.
Bu arada sistemi geri alma sansim yok 2 3 gündür boyle ve bilgisayar sistem geri yükle yapmam imkansiz. Son care bi kulaklık alip denicem acaba bozulmuşta olabilirmi die. Ama 1 daha 1 aylik bile degil. -
Donanımcınız ayağınıza geldi, laptop kenarları, aparlörleri hemen tamir edilir, beş dakikada teslim edilir.
lan edit : banlanırım diye korktum ya la :D
panpa realtek vs. gibi ses kartı için ek progr*mcıklar oluyor, onları bi kontrol et derim.
EnableTurk tarafından 31/Ara/12 00:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Modun biri duzeltsin basligi "Lepitop" nedir abi....
-
EnableTurk bunu yazdı
Donanımcınız ayağınıza geldi, laptop kenarları, aparlörleri hemen tamir edilir, beş dakikada teslim edilir.
lan edit : banlanırım diye korktum ya la :D
panpa realtek vs. gibi ses kartı için ek progr*mcıklar oluyor, onları bi kontrol et derim.
Abicim Realtek high definition die bişey var oralara kadar girdim cıktım. Nasil yaptik nasil ettik anlamiş degilim. Ama cok pis rahatsiz ediyor. Ses kartini en baştan tüm gecmişiyle verisiyle olmadi tekrar silip yapacagim.SARI bunu yazdıModun biri duzeltsin basligi "Lepitop" nedir abi....
Reklam Ve pazarlama stratejisi. İlgi cekmek için Öyle yazdim hocam.