Leyla İle Mecnun Dizisini İzleyen Kac Kişi Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

ushan Çakır ile Ezgi Asaroğlu arasında yaşanan darp olayıyla gündemden düşmeyen ‘Leyla ile Mecnun’da yeni gelişmeler.

Çakır ve Asaroğlu’nun ayrılmasının ardından, senaryo değiştirildi. Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı ‘Leyla’, trafik kazası sonucu ölecek… ‘Leyla’nın kalbi kadroya yeni katılan ‘Sedef’ ya da ‘Şirin’ karakterlerinden birine nakledilecek. Kalbin ‘Leyla’ya ait olması nedeniyle Mecnun’un (Ali Atay) yolu, iki isimden biriyle kesişecek. Dizinin yeni bölümlerinde ‘Sedef’i, Zeynep Çamcı; ‘Şirin’i ise Müge Boz oynayacak.

belki izleyininiz vardır ama haberi olmayan vardır dedim.

Mods:Konuları doğru yerlere açmaya özen gösterelim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

yuzler yeni senaryolar yesilcam.txt amk :| 

milletimiz ne bagimliymis acitasyona yahu :|

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

İsmail Abi de Leyla ile Mecnun’dan ayrılıyor Leyla ile Mecnun dizisinin fenomen karakteri İsmail Abi yepyeni bir dizinin başrol oyuncusu olacak. Kendi içindeki kişisel kavgalar nedeniyle birçok profesyonel oyuncusunu kaybeden Leyla ile Mecnun dizisi son olarak İsmail Abi’yi de kaybetti. İsmail Abi karakteri ile herkesimden insanın dikkatini çeken ve sokakta görüldüğünde bilvesile “İsmail Abiii” diye bağırılan Serkan Keskin, dizi setinde Mecnun rolündeki Ali Atay’ın uzay boşluğundaki oynadığı anlamsız uygunsuz sahnelerden ötürü senaristin, yönetmenin ve Ali Atay’ın kafasından çıkan kulağını patlatarak olay çıkarmış ve diziden kovulmak suretiyle yine işsiz kalmış.

ismail abide cıkmış diziden of .,

kaynak

http://www.dunyabizim.com/?aType=haber&ArticleID=7573

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

izlemiyorum ama leyla rolünü oynayan kıza hastayım.

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:
    -----------------------------

izlemiyorum ama leyla rolünü oynayan kıza hastayım.

leyla gibi manitam olcagına ismail abi gibi abim olsun o derece yani.

http://www.youtube.com/watch?v=N58t3guLHAg

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

UzatmaNaciye bunu yazdı:

İsmail Abi de Leyla ile Mecnun’dan ayrılıyor Leyla ile Mecnun dizisinin fenomen karakteri İsmail Abi yepyeni bir dizinin başrol oyuncusu olacak. Kendi içindeki kişisel kavgalar nedeniyle birçok profesyonel oyuncusunu kaybeden Leyla ile Mecnun dizisi son olarak İsmail Abi’yi de kaybetti. İsmail Abi karakteri ile herkesimden insanın dikkatini çeken ve sokakta görüldüğünde bilvesile “İsmail Abiii” diye bağırılan Serkan Keskin, dizi setinde Mecnun rolündeki Ali Atay’ın uzay boşluğundaki oynadığı anlamsız uygunsuz sahnelerden ötürü senaristin, yönetmenin ve Ali Atay’ın kafasından çıkan kulağını patlatarak olay çıkarmış ve diziden kovulmak suretiyle yine işsiz kalmış.

kaynak

serkan keskin çok iyiydi yahu inan leylaya uzulmedımde ona çok üzüldüm.

Bugune dek gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisiydi doğaldı gerçekti,absürddü ama çok güzeldi.

her bölümünü 3 defa ızlemıslıgım vardır halada ızlerım geceler yatmadan once 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

hocam süper dizi trt de yayınlanmasa onu cok acık

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:

UzatmaNaciye bunu yazdı:

kaynak

serkan keskin çok iyiydi yahu inan leylaya uzulmedımde ona çok üzüldüm.

Bugune dek gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisiydi doğaldı gerçekti,absürddü ama çok güzeldi.

her bölümünü 3 defa ızlemıslıgım vardır halada ızlerım geceler yatmadan once 

Hocam yazıyı bi okusaydın :D dalga geçmişler resmen.. Asparagas yani :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

tam da sezon finali bölümünün sonunda çalan şarkıyı dinliyodum, konuyu gördüm ne hoş (=

vala tv den takip edemiyorum ama dizinin en başından itibaren netten izlemeye başladım, şuan 22. bölümdeyim :)

çok güzel lanet gelsin, leylayada hastayım Allahm o ne güzelliktir :|

ushan a uyuz oldum lan ne bok varda dövüyon kızı şimdi tadı kaçacak dizinin :/

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Bu dizi izlenmez mi yaf... ''Lakin ipne arda leyla kızımızın boğazını sıkmış umarım dizi devam eder...''

edit : Yeni bölümler ne zaman çekilecek hacım...

🥒
Toplam Hit: 7681 Toplam Mesaj: 69