Leyla İle Mecnun Ekibi Star A Geçti.
-
Beklenen transfer yapıldı ve leyla ile mecnun ekibi TRT den stara geçti.

http://tahribat.com/Forum-Leyla-Ile-Mecnun-Yayindan-Kaldirildi-182967/1/leyla
bildiğiniz gibi TRT gezi parkı protestolarına destek verdikleri için leyla ile mecnun dizisini yayından kaldırmıştı.

Dizi kadrosu yönetmeni senaristi oldugu gibi stara geçecek ve bir kaç yeni bayan oyuncunun kardoya girmesi bekleniyor.
internetten oldukça fazla izlenen leyla ile mecnun star tv ve tvyo altyapısı ile çok daha fazla sayıda izleyiciğe ulaşacağını tahmin ediyorum.

Star ve tvyo sosyal medyayı iyi kullanan kurumlar.
Dizinin adı şimdilik, "Ben de Özledim"
Adında ve senaryosunda bir takım değişiklikler olacak fakat tarz değişmeyecek.

-
ama başlangıç öyküsü şu:
“leyla ile mecnun”un yapımcısı onur ünlü, “Mecnun” rolündeki ali atay, “İsmail”i oynayan serkan keskin senarist burak aksak, bir yandan sohbet eder, bir yandan da tele-vizyon izlerler... Dörtlünün seyrettikleri televizyon, şoke olacakları bir haber verir: “leyla ile mecnun dizisi yayından kaldırıldı.” Bu “kara haber” üzerine ekip, “Şimdi ne yapacağız?” diye başlar kara kara düşünmeye...
piradomim tarafından 04/Eyl/13 13:27 tarihinde düzenlenmiştir -
daha başlamadım bu diziye ama kaldırılması yazık olmuştu.
iyi oldu böyle.
-
Şu an mutlu oldum. Tüm bölümlerini izlediğim tek dizi la :D
-
dizinin adı değişti ekip aynıda, hiakye tamamen değişecek mi söylememişler.. şimdi ismail abi kararkterine alışmışken, ekipte komple aynıyken başka bi karakter oynatmasınlar serkan keskin e mesela :) gerçi serkan keskine ne rol verseler oynarda, alışkanlıklar işte..
-
Beklenilen bir durumdu bu kadar reyting alan bir dizi kaldırılsa saçmalık olurdu. kurgusu aynı kaacaksa sorun olmaz :D
-
onur ünlü işini bilir ama star değilmiydi işler güçleri behzat ç yi kaldıran,şimdi bu kadro nasıl duracak orda yada ne kadar durabilecek ?
-
mükemmel haber çok sevindim. ohh bee sonunda valla hiç bi kanalla anlaşmıyacaklar diye tırsıyordum :D çok mutluyum lann :D
o gemi benim için geldi :D
bu arada dizideki tüm kadınları öldürdüler amk bi kaç kadının gelmesi tabiki iyi olur :D
-
acun diziyi sikip atmasında...
-
bende şimdi ne izliycem diye düşünüyordum iyi oldu bu
-
oh be