Lg 3D Tv Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı

hocam bilmiyorsan ozaman yazma denedigin şeyleri yaz adamı yanlış yonlendirmek ve adamın zamanını çalmaya hakkın yok post atma boşuna bilenelr yazsın.

Kimin neyi nasıl yazacağına siz karar veremezsiniz. Karşınızdaki kişinin kim olduğu bilmeden de 40 yıllık ahbapmış gibi de konuşmanız yanlış.

Ben bildiğim şeyi yazdım, hatta TV'de denemediğimi de söyledim. Benim bir konuda hatalı olmam, sizin hakaret düzeyine varabilecek mesaj atmanı gerektirmez.

Bir şey çaldığım yok, yardımcı olmaya çalışıyorum sadece. Bilirsen ve yardımcı olmak istersen yazarsın. Eninde sonunda sonuca varırız, önemli olan konuşmayı bilmek.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

adminlerin isi zor, her konuda bi tartisma :)

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek

3d filmi DLNA bağlantısıyla tv'den oynatarak izlersin.

bilgisayarın oynattığı film (pc 3d desteklemiyorsa) tv'ye niye 3d olarak yansısın ki.

...demişim

hdmi 3d aktarım da yapıyormuş.

HuwelAsK tarafından 14/Ara/12 22:26 tarihinde düzenlenmiştir

Wordpressten tiksiniyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    HuwelAsK bunu yazdı

3d filmi DLNA bağlantısıyla tv'den oynatarak izlersin.

bilgisayarın oynattığı film (pc 3d desteklemiyorsa) tv'ye niye 3d olarak yansısın ki.

...demişim

hdmi 3d aktarım da yapıyormuş.

bnm pcm 3d desteklemiyor pc nin 3d ile alakası yok zaten norm dvd ye 3d filmi çalıştırabilirsın yeterki tv 3d desteklesın bunların hepsi denendi ve çalıştıgını kanıtlandı şahsen denedım dv de de denedım flash diskten de denedım pc den de denedım vcd denemedım birtek oda 700 mb ye :S

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twiN35
    twiN35's avatar
    Erkek

usbye at tak tvye izle kafa patlatma bu kadar tvden 3d özelligini açıcaksın sadece

Semt-i Bornova..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

İzlemedk istediğin görseller nasıl? sbs mi yoksa direk 3d mi? Eğer 3d ise media player(bluray) alarak izleyebilirsin. Sbs ise hdd veya herhangi bir depolama birimini tv ye bağlayarak izleyebilirsin. Daha sonra tv de 3d yi aktifleştirip sbs ise sbs seçerek izleyebilirsin 3d olarak.

*SBS ( Side by side)

Görüntü bu şekilse side by side dır.

http://szectech.com/upload/20110928044332437.jpg

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

İzlemedk istediğin görseller nasıl? sbs mi yoksa direk 3d mi? Eğer 3d ise media player(bluray) alarak izleyebilirsin. Sbs ise hdd veya herhangi bir depolama birimini tv ye bağlayarak izleyebilirsin. Daha sonra tv de 3d yi aktifleştirip sbs ise sbs seçerek izleyebilirsin 3d olarak.

*SBS ( Side by side)

Görüntü bu şekilse side by side dır.

http://szectech.com/upload/20110928044332437.jpg

lg yi bilmiyorum ama

samsung ta

istediğin görüntüyü  side by side olarak açabiliyorsun 

tabi 3d bir olay değilse görüntünün 2 yarısı birbirine girmiş gözüyor orası ayrı

neyse  bilgisayarında sbs bir video açtınmı

görüntüyü neyle aktarırsan aktar 

sbs nin 3d çözme olayı televizyonda gerçekleşiyor

o yüzden sıkıntı kalmıyor

gerçi bundada tam ekran yapmadan bir çacık anlamazsın ama :D

öyle ilave edeyim dedim :D

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 2550 Toplam Mesaj: 18