LG 49LB620V 49" 124 Ekran (Önerileriniz)
-
ürünü almak istiyorum. tavsiyeleriniz nelerdir. daha önce 42 inc almıştım çokda memnunum. 800 mhz hızındaydı fakat bu LG 49LB620V 49 model ürün 100 mhz dediler. yavaş olmazmı dedim, satıcı arasında hız farkı olmaz dedi.
sizlerin düşüncesi nedir. LG 49LB620V 49 marka ve model ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. çokmu büyük olur. kendime alıcam. iyi bişi olsun istiyorum

-
800 mhz görüntü tarama hızı sanırsam görüntü tarama hızı ne ka iyiydi görüntü kaliteside o ka iyi diye biliyorum boşuna led tv 100 mhz leri ucuz değil yani plazmamıydı 800 mhz olan plazma bakıyorsan elektrik çok yakar led düşünüyorsan bütçe ne kadarsa en iyi tarama hızı olan düşünmelisin bence
-
MuhammeT bunu yazdı
ürünü almak istiyorum. tavsiyeleriniz nelerdir. daha önce 42 inc almıştım çokda memnunum. 800 mhz hızındaydı fakat bu LG 49LB620V 49 model ürün 100 mhz dediler. yavaş olmazmı dedim, satıcı arasında hız farkı olmaz dedi.
sizlerin düşüncesi nedir. LG 49LB620V 49 marka ve model ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. çokmu büyük olur. kendime alıcam. iyi bişi olsun istiyorum

Donanim olarak 50Hz ama yazilimsal olarak 100Hz,bence almadan önce dikkatli ol çünkü bu kadar büyük ekranda 3D çok sıkıntı çıkarır.
http://www.lg.com/es/television/lg-49LB620V/technical-specifications -
peki ozaman led tv alacaksam mhz ye dikkat ediceksem kaç mhz olmasına özen göstereyim.
tercihim LG genelde. seviyorum LG yi. bütçem 2.000 yada 2.200 gibi bi rakam. bu bütçeye yakın tavsiye edeceğiniz bi ürün varmı.
tavsiye nedenlerinizi de yazarsanız sevinirim.
madem 100 mhz sorun olabilir neden satıcı bana bu ürünlerde sorun yaşamazsınız demiş olabilir ki
http://www.incehesap.com/lg_led-tv-fiyatlari/
ürünler arasında tavsiyelerinizi de yazarsanız sevinirim. 42 inc altı düşünmüyorum üstü olabilir
MuhammeT tarafından 06/Haz/14 07:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam öncelikle güzel bir televizyon lg nin televizyon kalitesi gayet iyidir arkadaşında dediği gibi donanım olarak 50 veya 100hz dir ekranlar yazılımla o seviyeye çıkar ve hangi led tv yi alırsan al bu böyledir. Ama 100hz bir televizyonla 800hz tv arasında farkı hissediyosun 800hzlik tv ile yanyana durduğunda alet direk kabak gibi hızlı görüntülerde takılma hissi veriyor sana. Ben çoğunlukla müşterilerime 400hz üstü televizyon almalarını öneriyorum. 47 inclik 47LB730V ye bakmanı öneririm sadece hz farkı yok ses kalitesi olarakda iyi bir televizyondur 2+1 ses düzeneği var üstünde. Bu arada vatanda tv departmanındaydım uzun süredir başka sorun varsa rahatca cevaplayabilirim boş zamanlarımda bu tvlerin içini dışını kurcalamakla geçti ömrüm :D
Bu aradada arkadaşın dediği gibi 100hzlik bir tv 3D baya sorun çıkarır film izlerken tadını kaçırır.
http://www.vatanbilgisayar.com/47lb730v.html
-
Merhaba;
1 ay önce LG 65la970v aldım çokta memnunum iyiki samsunga para kaptırmamışım diyorum.
LG'de özellikle apple TV üzerinden wifi ile izlenen filmlerde WIFI bağlantı hızı farkı ortaya apaçık çıkıyor.
Play Station 4 ilede uyumu hat saffada LG' yi marka olarak sonuna kadar okeyliyorum ama model hakkında bir fikrim yok.
-
bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. 800 hz düşünmem gerektiğine karar kıldım.
vatanda çalışan arkadaşım, seri olarak 42 inc hangi seriler önce hangileri eski çıkan seri modelleri onları nasıl bilebilirim. fiyattan anlamak zor :)
-
LG OLED curve yapmış onu al boş ver
-
ltcelik bunu yazdı
LG OLED curve yapmış onu al boş ver
çok para hocam. 10.000 verecek bütçem olsa araba için ayırırdım o parayı :D
-
LG 42LM760S
Lg 42LB730V
şimdi bu model isimlerine bakarak hangi ürünün eski model yada yeni model oldğunu nası anlıyoruz. L kodu aynı B kodu yeni yada üst olan anlamına mı geliyor yoksa B den sonraki harfler yeni ürünler olarak mı anlam taşıyor.
-
LG 42LB730V 42 inç 107 cm Ekran 3D SMART FULL HD LED TV
bu ürünü aldım arkadaşlar en sonunda. 800 hz tercih ettim. ürün kargoda. değerlendirme yaparım daha önce aldığım bunun alt model 42 inc 800 hz ile arasındaki farkları