LG Fino Boot Certification Verify Error 1090 Hatası
-
Qualcomm soclu sistemler için farklı bir sürücü yüklemeniz gerekiyor. Sürücüyü doğru yüklediğinizden emin misiniz?
Bana durum dahili mmc yongasının arızalandığı ya da veri bütünlüğü bozulduğu gibi geldi. Eğer bozulduysa yonga ya da anakart değişimi hariç çözüm yok gibi görünüyor. Yukarıdaki yöntem bunu anlamak için.
-
YeniHarman bunu yazdı
Qualcomm soclu sistemler için farklı bir sürücü yüklemeniz gerekiyor. Sürücüyü doğru yüklediğinizden emin misiniz?
Bana durum dahili mmc yongasının arızalandığı ya da veri bütünlüğü bozulduğu gibi geldi. Eğer bozulduysa yonga ya da anakart değişimi hariç çözüm yok gibi görünüyor. Yukarıdaki yöntem bunu anlamak için.
Hocam sürücülerin hepsini kaldırıp tekrar yükledim ama nafile. Boarddiag ile anlatıldığı şekilde işlemlere başladığımda failed to connect flash programmer tarzında bir hata veriyor ve test aborted diyor. Bu da galiba benim cihazın aygıt yöneticisinde o konuda yazandan farklı göründüğü için. Haftasonu farklı bir bilgisayarda sıfırdan bir daha deneyeceğim. Bir de anakart üzerinde 2 tel yardımıyla bir işlem yapıp aygıt yöneticisinde boarddiag ın tanıyacağı şekilde gösterdikleri bir yöntem var ama onu en son denemeyi planlıyorum. Teşekkürler bilgilendirme için.
lg saçmalığı ne zormuş bu cihazı adam etmek boot certification verify da ne arkadaş