Lg G2 Alıcam Tavsiye Verirmisiniz ?
-
csr288 bunu yazdımkyb bunu yazdı
G2 alırsan büyük ihtimalle batarya değiştirmek zorunda kalırsın 2 yıldan sonra bataryalar ölüyor hep.
3. yılım batarya iyi durumda g2 iyi telefondur Lg g serisini sürükleyen telefondur
+1
LG nin en kral telefonu G2 dir. 3 yildr bataryada da hicbir sorun yok. TEMİZ g2 bulursan affetme
-
DrKeworks bunu yazdıcsr288 bunu yazdımkyb bunu yazdı
G2 alırsan büyük ihtimalle batarya değiştirmek zorunda kalırsın 2 yıldan sonra bataryalar ölüyor hep.
3. yılım batarya iyi durumda g2 iyi telefondur Lg g serisini sürükleyen telefondur
+1
LG nin en kral telefonu G2 dir. 3 yildr bataryada da hicbir sorun yok. TEMİZ g2 bulursan affetme
aynen öyle g2 süperdi. garantinin bitmesine 10 gün kala yere düştü hoparlör gitti garantiye gönderdik sıfır g3 gönderdiler :D
-
bende 2 telefon kullanıyorum biri 6s diğeri G2,
tavsiye ederim hacım işimi görüyor alo diyor whatsapp stabil çalışıyor fazla bişey beklemiyorum zaten şarjı da iyi gidiyor..
-
200 daha koy snapdragon 600 işlemcili xiaomi al..
-
Aklıma yatan telefonlar var ama
Faturasız arkadasta alma dedi. Hırsızlık mali vs olur diye.
Sıkıntı olurmu yaw
Mx0TBT tarafından 03/Mar/17 10:33 tarihinde düzenlenmiştir -
g2 al arkana bakma hocam 3 senedir dayım kullanıyo daha herhengi bi sıkıntı yaşamadık G serisinin en iyisi
edit: piyasası 500 tl civarı (telefon sektöründeyim)
-
Mx0TBT bunu yazdı
Sıkıntı olurmu yaw
Her şeyden öte ByLock muhabbeti var. İçine daha bylock yüklendiyse imei numarası sisteme düşmüştür bu sefer al başına belayı. 2. el telefon olayı tanıdık harici sakat bu ara.
Bu arada G2'yi 3 yıldır vs kullandım şöyle yaptım diyorsunuzda G2'nin ekmeğini yiyen yedi 1-2 yıl daha ya gider ya gitmez.
-
mkyb bunu yazdıMx0TBT bunu yazdı
Sıkıntı olurmu yaw
Her şeyden öte ByLock muhabbeti var. İçine daha bylock yüklendiyse imei numarası sisteme düşmüştür bu sefer al başına belayı. 2. el telefon olayı tanıdık harici sakat bu ara.
Bu arada G2'yi 3 yıldır vs kullandım şöyle yaptım diyorsunuzda G2'nin ekmeğini yiyen yedi 1-2 yıl daha ya gider ya gitmez.
:( Yurt dışından ancak o zaman artık
-
LG G2 eski değil mi ? Bence o biriktirilen paralara kıymak lazım. :) İp7plusS al :)
-
iphone 5 satayım hacım. müride havale çakcam birazdan 5si gönderecek.
bendeki 5 boşa çıkmış oluyor.
bi sıkıntısı yok.
16 gb siyah. şarj aletiyle yollarım.
kutu fatura vs yok.
bayadır kullanıyorum. telefoncuya sormuştum 400e alırım demişti.
joe_black tarafından 04/Mar/17 11:42 tarihinde düzenlenmiştir