Lg G2 Almak İstiyorum En Ucuz Nasıl Alırım
-
DarkSkull bunu yazdı
sıfırı böyleyken neden 2. ele 1000 istiyorlar
-
Weightless bunu yazdıDarkSkull bunu yazdı
sıfırı böyleyken neden 2. ele 1000 istiyorlar
Ne oldugu belli olnayan garantiyle KVK arasinda daglar kadar fark var ...
Cunku kvk garantuili cihazlar su linkte verdigin fiyata yok ...
-
Ben 2-3 hafta önce 2. el 32 GB alacaktım. Aynı firmanın garantisinde sıfır cihazı 2. elden daha ucuza buldum sıfır aldım. Paralel ithalatlardan delta için iyi diyorlar donanimhaberde de aktifler. 1150 Civarına sıfır cihazlar var adamlar 2. el cihazı 1200'e satıyor.
-
bende de lg g2 var 1 aylık teknosadan aldım 16 gb 1600 tl aldığım günden beri jelatin + slim armor kılıf kullandım kozmetik olarak 100 üzerinden 100 alır herhangi bir çizik vs yok (telde) gözüm gibi bakıyorum telefona sağında solunda ezik çatlak vs de yok herhangi bir yerden düşmesi falanda yok sadece jelatini biraz çizilmiş oda 20 tl 0 jelatin ile değiştirebilir. Ne kadara gider alet lg g3 almayı düşünüyorum eğer satabilirsem satılmassa zaten kullanmaya devam edeceğim Şarjı normal kullanımda 2-3 gün hiç kullanılmadığı zaman 5 gün yoğun kullanımda 1.5 gün çıkartıyor.Kutusu vs herşeyi duruyor.
Schwarz tarafından 05/Ağu/14 22:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Schwarz bunu yazdı
bende de lg g2 var 1 aylık teknosadan aldım 16 gb 1600 tl aldığım günden beri jelatin + slim armor kılıf kullandım kozmetik olarak 100 üzerinden 100 alır herhangi bir çizik vs yok (telde) gözüm gibi bakıyorum telefona sağında solunda ezik çatlak vs de yok herhangi bir yerden düşmesi falanda yok sadece jelatini biraz çizilmiş oda 20 tl 0 jelatin ile değiştirebilir. Ne kadara gider alet lg g3 almayı düşünüyorum eğer satabilirsem satılmassa zaten kullanmaya devam edeceğim Şarjı normal kullanımda 2-3 gün hiç kullanılmadığı zaman 5 gün yoğun kullanımda 1.5 gün çıkartıyor.Kutusu vs herşeyi duruyor.
Acı ama gercek : En FAZLA Max : 1.000 TL ...
EDİT : Balta değil KVK - LG G2 32GB Black Kullanıyorum .... -
JiggSaw bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
EDİT : Balta değil KVK - LG G2 32GB Black Kullanıyorum ....Vay ak 1 ayda 600 tl zarar 1200 vs olsa bırakırdım da 1000 tl çok düşük :D
-
Schwarz bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
EDİT : Balta değil KVK - LG G2 32GB Black Kullanıyorum ....Vay ak 1 ayda 600 tl zarar 1200 vs olsa bırakırdım da 1000 tl çok düşük :D
Benım 32GB dedıgım gıbı KVK (en değerli bilineninden:) bunun dahi 1000 - 1050 limitini aşacagını sanmıyorum :D
-
sat diskavri al

-
vatan dan aldım 16 gb 1400 tl ye 9 ay taksitle 1 aydır kullanıyorum canavar :D evkur la falan filan uğraşma bence git vatandan al
-
8 Mayısta almıştım 100 tl bonus kampanyası vardı. Şuan hiçbir sorun yaşamadım.