Lg G2 Almak İstiyorum En Ucuz Nasıl Alırım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weightless
    Weightless's avatar
    Erkek

sıfırı böyleyken neden 2. ele 1000 istiyorlar 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Weightless bunu yazdı

sıfırı böyleyken neden 2. ele 1000 istiyorlar 

Ne oldugu belli olnayan garantiyle KVK arasinda daglar kadar fark var ...

Cunku kvk garantuili cihazlar su linkte verdigin fiyata yok ...

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Ben 2-3 hafta önce 2. el 32 GB alacaktım. Aynı firmanın garantisinde sıfır cihazı 2. elden daha ucuza buldum sıfır aldım. Paralel ithalatlardan delta için iyi diyorlar donanimhaberde de aktifler. 1150 Civarına sıfır cihazlar var adamlar 2. el cihazı 1200'e satıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

bende de lg g2 var 1 aylık teknosadan aldım 16 gb 1600 tl aldığım günden beri jelatin + slim armor kılıf kullandım kozmetik olarak 100 üzerinden 100 alır herhangi bir çizik vs yok (telde) gözüm gibi bakıyorum telefona sağında solunda ezik çatlak vs de yok herhangi bir yerden düşmesi falanda yok sadece jelatini biraz çizilmiş oda 20 tl 0 jelatin ile değiştirebilir. Ne kadara gider alet lg g3 almayı düşünüyorum eğer satabilirsem satılmassa zaten kullanmaya devam edeceğim Şarjı normal kullanımda 2-3 gün hiç kullanılmadığı zaman 5 gün yoğun kullanımda 1.5 gün çıkartıyor.Kutusu vs herşeyi duruyor.

Schwarz tarafından 05/Ağu/14 22:21 tarihinde düzenlenmiştir

Ignorance is bliss.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

bende de lg g2 var 1 aylık teknosadan aldım 16 gb 1600 tl aldığım günden beri jelatin + slim armor kılıf kullandım kozmetik olarak 100 üzerinden 100 alır herhangi bir çizik vs yok (telde) gözüm gibi bakıyorum telefona sağında solunda ezik çatlak vs de yok herhangi bir yerden düşmesi falanda yok sadece jelatini biraz çizilmiş oda 20 tl 0 jelatin ile değiştirebilir. Ne kadara gider alet lg g3 almayı düşünüyorum eğer satabilirsem satılmassa zaten kullanmaya devam edeceğim Şarjı normal kullanımda 2-3 gün hiç kullanılmadığı zaman 5 gün yoğun kullanımda 1.5 gün çıkartıyor.Kutusu vs herşeyi duruyor.

Acı ama gercek : En FAZLA Max : 1.000 TL ...

EDİT : Balta değil KVK - LG G2 32GB Black Kullanıyorum ....

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

Vay ak 1 ayda 600 tl zarar 1200 vs olsa bırakırdım  da 1000 tl çok düşük :D

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

Vay ak 1 ayda 600 tl zarar 1200 vs olsa bırakırdım  da 1000 tl çok düşük :D

Benım 32GB dedıgım gıbı KVK (en değerli bilineninden:) bunun dahi 1000 - 1050 limitini aşacagını sanmıyorum :D

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pasific
    Pasific's avatar
    Erkek

sat diskavri al Kahkaha

qwerty123
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vatan dan aldım 16 gb 1400 tl ye 9 ay taksitle 1 aydır kullanıyorum canavar :D evkur la falan filan uğraşma bence git vatandan al

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g3da
    g3da's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d802-g2-32-gb-siyah-akilli-telefonu-123389861

8 Mayısta almıştım 100 tl bonus kampanyası vardı. Şuan hiçbir sorun yaşamadım.

Toplam Hit: 5940 Toplam Mesaj: 42