folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Lg G3 5.0 Güncellemesi Yardım Lütfen

Lg G3 5.0 Güncellemesi Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı

İstanbuldaysan m.köye götür kendi servisinde attırıver 2 dakka :)

Yok artık. Tel' e yazılım güncellemesi yapmak içinde servise götürüyorsanız valla diyecek birşey bulamadım hocam :)

Hocam bu gelen ara guncellemeleri elle yuklediginizde (bi adi vardi unuttum , sürüm üstüne surum yuklemek gibi ) bu gibi durumlarda bazi ufak hatalar o ldugunu bizzat lg nin kendi servisi soyledi :) telefon her 2~3 ayda bir arizalanp parca degisim icin servise gittigim icin onuda orada hallettiriyorum :)

Mesela suan anakart bekliyorum 1bucuk haftadir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Bu gece lollipop güncellemesi geldi telefon üzerinden wirelessten güncelledim,pc suite üzerinden değil telefondan yapılabiliyor direk v20f sürümü boyut 550 Mb gibi birşey yaptım daha çok test edemedim zamanla editlerim bu cevabı.İlk başta telefon ısındı ve kasıldı bende hard reset attım düzeldi zaten atıcaktım ama internetten okuduğum kadarıyla 15,20 dakika kendi haline bırakınca da toparlıyormuş telefon.Bu arada açılış süresi ciddi yavaşladı ama açıldıktan sonra kullanım daha stabil hale gelmiş.

Dikkatimi çeken internetteki 1.1 Gb'dı telefona direk gelen yarı boyutunda neden böyle farkı ne bilem var mı?

_ICEMAN_
Toplam Hit: 2326 Toplam Mesaj: 13