folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder LG LCD Monitör Aldım Yeni, Üç Adet Ölü Pikseli Var, Değiştirmeli Miyim Sizce?

LG LCD Monitör Aldım Yeni, Üç Adet Ölü Pikseli Var, Değiştirmeli Miyim Sizce?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Emrow bunu yazdı:
    -----------------------------
    Pixel Refresherlar var.

Bunlar donanımsal arıza olduğu için o tarz şeyler %99.9 işe yaramıyor.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rapist34 bunu yazdı:
    Funky_Punky bunu yazdı:

Triumph bunu yazdı:
    hiç bir şirket ölü/yaralı/gazi/şehit hatta harp malülü piksellere garanti vermiyor.ama tabi bunun standartları var.Standartı üç yada 4 taneydi.Ama şöyle birşey var bu nereden aldığına bağlı.vatan ve teknosadan aldıysan şimdiden geçmiş olsun.ama mediamarkt,electroworld gibi yerlerden aldıysan 14 gün içinde iade etme hakkın var.

Vatan'dan aldım, ama iade almamaları gibi bir şansları olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta fabrikasyon hata.

bende vatandan neovo dıe bı ekran aldım lcd bı tane ölü pixel var sandım aradım dedılerkı 5 taneden azını garantı kapsamıyor sonra baktım ölü pixel deılmıs :D gıt oraya cart curt ederlerse arkadasın dedı gıbı psıkopat takıl kufur et gerekıosa cunku haklısın:D

Hocam son mesajımda belirttiğim gibi zaten hallettim. Son post'ları da okumakta fayda var. :)

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
Toplam Hit: 2669 Toplam Mesaj: 23