LG Monitör Hakkında Tavsiye
-
Kara_Mc bunu yazdıiLLuMiNaTi bunu yazdıKara_Mc bunu yazdı
yerin neresiyse söyle sana en yakın vatan bilgisayarda teşhirde açık var mı yazarım. yarın öğlen filan yazarsan dönüş sağlarım.
ürünün canlısı hergün gözümün önünde hiç ısınamadım. panelle üst çıta arasında açıklık olabiliyor nadirende olsa.
eğer alırsan faturalandırdıktan sonra aç kontrol et reyondaki elemanla. hatta ölü pixel testi de yaptır.
yanlış hatırlamıyorsam sadece hdmi çıkışı var. vga lazım olur patlama sonra :)
Konya hocam.
Max 600 e kadar 23 inch ve üstü bişey tavsiye edebilirmisin ?
Yarın gidicem vatan bilgisayara biraz kurcalayayım.
Bir kaç kişiye daha sordum iyice soğudum aletten daha görmeden
Alabileceğin ürünleri incelersek.
BenQ ( GL2460 ve RL2455 )
GL2460 hdmi çıkışında sıkıntıyla karşılaştım birkaç müşteride, görüntü vermedi ama seride sıkıntı vardı sanırım bidaha denk gelmedi.
RL2455 çok kaba görüntüsünden soğuyup almak istemezsin. çift hdmi var, ihtiyacına göre alternatiftir.
LG
bugüne kadar yaşadığım ölü pixel vakalarının %90'ına sahip firma :)
ASUS
fiyat aralığında bakılacak tek ürünü VP247H, ihtiyaca göre VP247T
aralarındaki fark Hdmi ve Dvı.
AOC ve Phılıps
ısınamadığım yegane firmalar.
almayı satmayı hiç istemiyorum :)
Samsung
Fan'ıyım.Ölüsü yeter derim. LS27E310 modeline sahibim. bugüne kadar 1 defa bile şikayet almadım.
LS24D330, LS24F350 tavsiyemdir.
Viewsonic
VX2457'ye bakabilirsin ama fiyat bandını biraz aşabilir 726 lira.
kutu içeriğinde her zaman önde olur asusla birlikte.
IPS veya PLS panel düşünürsen
Samsungta LS24E390, Viewsonicte VX2476, Aoc de I2481'e(850 lira civarı) bakabilirsin.
Aldığın ürünün bant durumunu kontrol et. orjinal bant mı diye.
Kutuda bant çekilen yerde deforme var mı ona bak.
Fırsat varsa ölü pixel kontrolu yaptırmaya çalış.
Hocam çok teşekkür ederim tavsiyeler için uygun bi zamanda media markt ve diğerlerine gidip inceleyeceğim hemen buradan bildirirm durumu gene
-
Bende bu monitorden var isimi goruyor http://i.imgur.com/Vxk7aXA.png
-
Vatana geldim LG nin dediğim modeli gerçekten çok kötüymüş gördüğüm an kaçtım yanından :) Asus un çok güzel modelleri var ama vatan çamura yatmaktan başka bişey yapmıyor. Yok açtırmayız yok denemeyiz yok 7 ölü piksele kadar almayız yok alsakta garantiye yollarız vs..