LG Optimus G2X T-Mobile - Satılık
-
ggye sahibindene bakma asıl piyasa dhde oluşuyor. 512 ramli bi lg trde o fiyata gıtmez. Samsung olsa belki ama lg fanizmi daha oluşmadı.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
ggye sahibindene bakma asıl piyasa dhde oluşuyor. 512 ramli bi lg trde o fiyata gıtmez. Samsung olsa belki ama lg fanizmi daha oluşmadı.
-----------------------------lg özellik olarak iyi ancak güncelleme konusunda baya geri
-
sıfırsa 700 belki eder ama ikinci eli anca 500 eder lg tr piyasasında yok güncelleme düşük
-
4G özelliği ile tr de çalışıyor mu? nete neyle bağlanıyor gprs edge?
-
tagext bunu yazdı:
-----------------------------4G özelliği ile tr de çalışıyor mu? nete neyle bağlanıyor gprs edge?
-----------------------------türkiye de 4g veren operatör yok hocam (:
-
Cihazı satma nedenim Kâr amaçlı olması fazla bir kâr olmadan satmak istiyorum. O yüzden fiyat uygun olsun hemen gitsin diye bu fiyatı verdim. Yoksa cihaz çift çekirdek ultra hızlı ve ben 2.3.7 Gingerbread versiyonunu yükledim. Şuan için Alpha olan android ice cream sandwich rom'u da var 4.0.3 ama alpha olduğu için bikaç bişiyi çalışmaz ileride güncellenir. Resim için şuan çekemem ama ilgili olan ciddi olan arkadaşlar bana özel p.M yolu ile mesaj atarlarsa daha iyi olur.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------en az 1000 eder hocam 700 e satıyorsan kaçırılmaması gerek
Kısaca özellikler
Tegra 2 İşlemci (2x 1 ghz)
512 MB Ram
8 MP Kamera (720P HD video çekimi )
Led Flash ve Otomatik odaklama
1.3 MP Ön Kamera
1500 Mah Batarya
4 Inc ekran 800x400 Çözünürlük Corning Gorilla Glass
8 GB Dahili hafıza 32Gb a kadar hafıza kartı desteği
-----------------------------Uçmuşsun
-
Cihaz satılmıştır.