Lg Optimus P970 İ Nasıl Bilirsiniz ?
-
kartalkethuda bunu yazdı
ben kullanıyorum root yaptıktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım. hem android 4.0.4. güncellemede sıkıntı var derken hangi güncellemede sıkıntı var ben anlamıyorum demekki. kazmayım. biri söylesin bana. edit: rootlamayacaksan alma :)
root nedir neden yapılır :D ??
-
uzun bi süre kullandım gayet güzel telefon tavsiye ederim. ics var su an zaten jb gelmez sanmam.
root yapsan tatından yenmez tabi o ayrı ama fazla paran yoksa alınabilecek bi telefon. 750 limit demisin 3-5 bişiler daha koy üstüne yurtdısı s3 al derim hocam daha akıl karı iş olur
-
khonyalim bunu yazdıkartalkethuda bunu yazdı
ben kullanıyorum root yaptıktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım. hem android 4.0.4. güncellemede sıkıntı var derken hangi güncellemede sıkıntı var ben anlamıyorum demekki. kazmayım. biri söylesin bana. edit: rootlamayacaksan alma :)
root nedir neden yapılır :D ??
hocam bazı ayarları kullanıcının kurcalayamayacağı şekilde yapıyolarki bozup elinde kalmasın. ama s2tiriboktan programları kaldıramıyosun root yapmayınca. root yaparak bu gereksiz uygulamaları silip telefonu daha performanslı kullanabiliyorsun.
http://www.youtube.com/watch?v=bDKdY7ZM9Dc
unlockroot isimli bir programla çok rahat 5 dk da rootlayabiliyorsun. http://www.unlockroot.com/
root yaparken dikkat edeceklerin; şarjın %90+ olacak, telefonun orijinal bağlantı kablosunu kullanacaksın, rehberini ve önemli bilgilerini yedeklediğinden emin olacaksın( genelde kaybolmuyo), elekterikler gitmeyecek(mümkünse laptop kullanarak yap).
antivirüs bu programı zararlı olarak görebiliyor, bi zararı yok. antivirüsü kapat öyle yap root işlemini.
-
hocam çok teşekkür edeyrum =)))
-
ace2 al hocam olmadı üstüne para koy s3 mini al
ace 2 mesela jb alıyor yani. gayet de güzel takır takır -
optimus 3d maxx kullanmıştım harika cihazdı . fakat android 4 güncellemesi gelmemişti. benim için farketmez dersen o fiyata bulur alırsın . çok sağlam şık bi duruşu vardı . beyaz rengi gerçekten karizma