Lg Optimus P970 İ Nasıl Bilirsiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek
    kartalkethuda bunu yazdı

ben kullanıyorum root yaptıktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım. hem android 4.0.4. güncellemede sıkıntı var derken hangi güncellemede sıkıntı var ben anlamıyorum demekki. kazmayım. biri söylesin bana. edit: rootlamayacaksan alma :)

root nedir neden yapılır :D ?? 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

uzun bi süre kullandım gayet güzel telefon tavsiye ederim. ics var su an zaten jb gelmez sanmam.

root yapsan tatından yenmez tabi o ayrı ama fazla paran yoksa alınabilecek bi telefon. 750 limit demisin 3-5 bişiler daha koy üstüne yurtdısı s3 al derim hocam daha akıl karı iş olur

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    khonyalim bunu yazdı
    kartalkethuda bunu yazdı

ben kullanıyorum root yaptıktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım. hem android 4.0.4. güncellemede sıkıntı var derken hangi güncellemede sıkıntı var ben anlamıyorum demekki. kazmayım. biri söylesin bana. edit: rootlamayacaksan alma :)

root nedir neden yapılır :D ?? 

hocam bazı ayarları kullanıcının kurcalayamayacağı şekilde yapıyolarki bozup elinde kalmasın. ama s2tiriboktan programları kaldıramıyosun root yapmayınca. root yaparak bu gereksiz uygulamaları silip telefonu daha performanslı kullanabiliyorsun. 

http://www.youtube.com/watch?v=bDKdY7ZM9Dc

unlockroot isimli bir programla çok rahat 5 dk da rootlayabiliyorsun. http://www.unlockroot.com/

root yaparken dikkat edeceklerin; şarjın %90+ olacak, telefonun orijinal bağlantı kablosunu kullanacaksın, rehberini ve önemli bilgilerini yedeklediğinden emin olacaksın( genelde kaybolmuyo), elekterikler gitmeyecek(mümkünse laptop kullanarak yap). 

antivirüs bu programı zararlı olarak görebiliyor, bi zararı yok. antivirüsü kapat öyle yap root işlemini.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

hocam çok teşekkür edeyrum =))) 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

ace2 al hocam olmadı üstüne para koy s3 mini al

ace 2 mesela jb alıyor yani. gayet de güzel takır takır  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

optimus 3d maxx kullanmıştım harika cihazdı . fakat android 4 güncellemesi gelmemişti. benim için farketmez dersen o fiyata bulur alırsın . çok sağlam şık bi duruşu vardı . beyaz rengi gerçekten karizma

Toplam Hit: 1602 Toplam Mesaj: 17