LG Telefonlara IMEI Nerede Atılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selamlar,

Bir konuda sordum ama cevap gelmediği için ben de konu açayım dedim. Arkadaşa LG G3 telefon hediye etmek istiyorum, ben pasaportuma başka bir telefon kaydettireceğim için ona da bir şeyler ayarlamak lazım. İstanbul ya da çevre illerinde bu işi yapan bir yer biliyor musunuz? Varsa iletişim bilgilerini alayım. 

Teşekkürler

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

http://www.androidbrick.com/lg-g3-imei-tamiri-yazilim-destegi-hizmete-girmistir/

Dh'den bir eleman tanımam etmem sordun söyledim :) 75 tl ye atıyormuş

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu konuyu açan mı dh den? iletişim bilgileri var mı hocam? arkadaşa vereyim de arayıp sorsun bi

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1848272

adamın profili bu pm atarsınız. 

edit: sitede ona aitmiş

edit: al buda mail adresi testandroidx@gmail.com

evsiz tarafından 02/Kas/14 13:23 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

Selamlar,

Bir konuda sordum ama cevap gelmediği için ben de konu açayım dedim. Arkadaşa LG G3 telefon hediye etmek istiyorum, ben pasaportuma başka bir telefon kaydettireceğim için ona da bir şeyler ayarlamak lazım. İstanbul ya da çevre illerinde bu işi yapan bir yer biliyor musunuz? Varsa iletişim bilgilerini alayım. 

Teşekkürler

istanbuldaysan eğer kadıköy'de çarşı iletişim var o yapyodu diye biliyorum. nette telefonları var ulaş bi istersen, yapmıyorsa bile yapan yeri söyler

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@evsiz, sağol hocam ulaşayım bakalım elemana

@kalibre, hocam sanırm ismi değişmiş bahariye iletişim diyor

Caferağa Mh., Serasker Cd No:17, 34000 Kadıköy İstanbul, Türkiye
    +90 216 414 0820

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    kalibre bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

Selamlar,

Teşekkürler

istanbuldaysan eğer kadıköy'de çarşı iletişim var o yapyodu diye biliyorum. nette telefonları var ulaş bi istersen, yapmıyorsa bile yapan yeri söyler

arkadaş aradı demin adam demiş yapmıyoruz biz, pasaport kaydı yaptırmanız lazım ... başka yer de bilmiyormuş.. sanırm korktu eleman 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefoncuyla birebir konuşmak lazım cogu tirsar bu işten. Telefona imei atarken başında dur parça almasınlar içinden. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu dh deki eleman maile cvp verdi.. tel istedim bakalım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

çinden tel fln getirip satıyorlar forumda görüyorum hallediyormuş eleman inşallah becerir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

75 ona vereceğine 150-200e pasaport hakkını satanlar var. gidip kayıt yaptır hacı bence

Toplam Hit: 2360 Toplam Mesaj: 12