LG Telefonlara IMEI Nerede Atılır
-
Selamlar,
Bir konuda sordum ama cevap gelmediği için ben de konu açayım dedim. Arkadaşa LG G3 telefon hediye etmek istiyorum, ben pasaportuma başka bir telefon kaydettireceğim için ona da bir şeyler ayarlamak lazım. İstanbul ya da çevre illerinde bu işi yapan bir yer biliyor musunuz? Varsa iletişim bilgilerini alayım.
Teşekkürler
-
http://www.androidbrick.com/lg-g3-imei-tamiri-yazilim-destegi-hizmete-girmistir/
Dh'den bir eleman tanımam etmem sordun söyledim :) 75 tl ye atıyormuş
-
bu konuyu açan mı dh den? iletişim bilgileri var mı hocam? arkadaşa vereyim de arayıp sorsun bi
-
http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1848272
adamın profili bu pm atarsınız.
edit: sitede ona aitmiş
edit: al buda mail adresi testandroidx@gmail.com
evsiz tarafından 02/Kas/14 13:23 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdı
Selamlar,
Bir konuda sordum ama cevap gelmediği için ben de konu açayım dedim. Arkadaşa LG G3 telefon hediye etmek istiyorum, ben pasaportuma başka bir telefon kaydettireceğim için ona da bir şeyler ayarlamak lazım. İstanbul ya da çevre illerinde bu işi yapan bir yer biliyor musunuz? Varsa iletişim bilgilerini alayım.
Teşekkürler
istanbuldaysan eğer kadıköy'de çarşı iletişim var o yapyodu diye biliyorum. nette telefonları var ulaş bi istersen, yapmıyorsa bile yapan yeri söyler
-
@evsiz, sağol hocam ulaşayım bakalım elemana
@kalibre, hocam sanırm ismi değişmiş bahariye iletişim diyor
Caferağa Mh., Serasker Cd No:17, 34000 Kadıköy İstanbul, Türkiye
+90 216 414 0820 -
kalibre bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
Selamlar,
Teşekkürler
istanbuldaysan eğer kadıköy'de çarşı iletişim var o yapyodu diye biliyorum. nette telefonları var ulaş bi istersen, yapmıyorsa bile yapan yeri söyler
arkadaş aradı demin adam demiş yapmıyoruz biz, pasaport kaydı yaptırmanız lazım ... başka yer de bilmiyormuş.. sanırm korktu eleman
-
Telefoncuyla birebir konuşmak lazım cogu tirsar bu işten. Telefona imei atarken başında dur parça almasınlar içinden.
-
bu dh deki eleman maile cvp verdi.. tel istedim bakalım.
-
çinden tel fln getirip satıyorlar forumda görüyorum hallediyormuş eleman inşallah becerir.
-
75 ona vereceğine 150-200e pasaport hakkını satanlar var. gidip kayıt yaptır hacı bence