LG V30 Tanıtıldı - Son Bootloop Bükücü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

+snapdragon 835, 4 gb ram
    +hdr 10 destekli 6 inç 2k oled ekran (564 ppi)
    +gorilla glass 5, 
    +ip68 su ve toz geçirmezlik sertifikası
    +3300mah batarya
    +f1.6 diyaframa sahip kamera
    +sinematik video çekim modu
    +tamamen manuel foto ve video çekimi (LG kameraya müdahaleye en çok izin veren mobil üretici)
    +hi-fi quad dac ile analog kalitesinde ses (bang&olufsen işbirliği)
    +geliştirilmiş ux 6.0+ arayüz (LG'nin arayüzü Android arayüzler arasında en işlevsel ve stabil arayüz)
    +devasa ekrana rağmen 158 gram ağırlık 
    +7.4mm kalınlık (iphone 7 ile aynı. boy ve genişlikte v30 daha küçük)

https://www.youtube.com/watch?v=HwinIMDy09U

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

v20 nin tek sıkıntısı şarj oda batarya değişimi ile çözülebilir 

V serisi her zaman G serisinden daha iyi. Ses kalitesi de HIFI kendini hissettiriyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

3300 mah bataryaya 2K 6 inç ekran ve 835 işlemci ile bu telefon akşamı zor görür. Ekranın Oled olmasına güvendiler sanırım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

G serisini s*ikip attılar. Sıra v serisinde...

Dur be kadınnnn....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

arkada niye cift kamera var hocular

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı

Geniş açılı çekim için.

Örnek : Geniş Açılı Kamerayla Çekilmiş Bir Fotoğraf / Normal Kamerayla Çekilmiş Bir Fotoğraf

Sadece normal kamerada OIS var diğerine koymamışlar. Samsung Note 8'de kameraların ikisinde de OIS kullanmıştı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Cia bunu yazdı

Geniş açılı çekim için.

Örnek : Geniş Açılı Kamerayla Çekilmiş Bir Fotoğraf / Normal Kamerayla Çekilmiş Bir Fotoğraf

Sadece normal kamerada OIS var diğerine koymamışlar. Samsung Note 8'de kameraların ikisinde de OIS kullanmıştı.

iphone daki portre modundan çok daha iyi bir özellik geniş açı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Fiyatını merak ediyorum ferrari ile takas edilir belki.

Tahminimce zibilyon tane kronik sorunu olacak ve çöp olacak bu da . Yani Insanların bu gibi telefona ihtiyacı yokken niye sürekli ufak ufak şeyler ekleyip piyasaya sürüyorlar anlamıyorum. neyse....

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

https://youtu.be/PV8_Iucry9Q

Mobilden link verince ön izleme çıkmıyor galiba. Ilkay zaman in bi önce videosu (abd de telefon fiyatları) ile beraber izleyin derim. 

Gerçi ben kendi birimimizde abd fiyatları ile paralellik beklemiyorum ama daha makul olması lazım. Ama devlet ve firmalar gördü bi kere 1.500 tl 2.500 tl kazanan birisi 3bin lik 4bin lik telefon alabiliyorsa niye indirim yapsınlar. 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Ben de fiyatını merak ediyorum. Eğer 4000 5000 TL civarı olursa neden iPhone almayayım ki mesela?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

Ben de fiyatını merak ediyorum. Eğer 4000 5000 TL civarı olursa neden iPhone almayayım ki mesela?

Yurtdışı fiyatı 700 dolar. Liraya çevir 2.417 lira düz hesap.

2.417 X 1,10 (TRT Payı) = 2.658 TL

2.658 X 1,18 (KDV) = 3.137 TL

3.137 X 1,25 (ÖTV) = 3.921 TL

3.921 + %2,5 (Gümrük Bedeli) = 98 TL

Toplam : 4.019 TL

Ucuza telefon bekleyenler Vestel, Casper alsın. 12 Eylül'de çıkacak yeni iPhone'u 5.500 ve 6.000 lira arası bir fiyattan bekliyorum. Android telefonların değerleri çabuk düşüyor ama LG'nin geçmişi pek iyi olmadığından daha çok düşüyor. Kaldı ki bu telefonun Türkiye'ye geleceğinden bile şüpheliyim. LG Türkiye'den mobil anlamda çıktı gibi bir şey. Telefonları internet harici bulunamıyor.

mkyb tarafından 31/Ağu/17 23:48 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 5300 Toplam Mesaj: 43
lg v30 life is good