LG V30 Tanıtıldı - Son Bootloop Bükücü
-
+snapdragon 835, 4 gb ram
+hdr 10 destekli 6 inç 2k oled ekran (564 ppi)
+gorilla glass 5,
+ip68 su ve toz geçirmezlik sertifikası
+3300mah batarya
+f1.6 diyaframa sahip kamera
+sinematik video çekim modu
+tamamen manuel foto ve video çekimi (LG kameraya müdahaleye en çok izin veren mobil üretici)
+hi-fi quad dac ile analog kalitesinde ses (bang&olufsen işbirliği)
+geliştirilmiş ux 6.0+ arayüz (LG'nin arayüzü Android arayüzler arasında en işlevsel ve stabil arayüz)
+devasa ekrana rağmen 158 gram ağırlık
+7.4mm kalınlık (iphone 7 ile aynı. boy ve genişlikte v30 daha küçük) -
v20 nin tek sıkıntısı şarj oda batarya değişimi ile çözülebilir
V serisi her zaman G serisinden daha iyi. Ses kalitesi de HIFI kendini hissettiriyor.
-
3300 mah bataryaya 2K 6 inç ekran ve 835 işlemci ile bu telefon akşamı zor görür. Ekranın Oled olmasına güvendiler sanırım.
-
G serisini s*ikip attılar. Sıra v serisinde...
-
arkada niye cift kamera var hocular
-
Cia bunu yazdı
Geniş açılı çekim için.
Örnek : Geniş Açılı Kamerayla Çekilmiş Bir Fotoğraf / Normal Kamerayla Çekilmiş Bir Fotoğraf
Sadece normal kamerada OIS var diğerine koymamışlar. Samsung Note 8'de kameraların ikisinde de OIS kullanmıştı.
-
mkyb bunu yazdıCia bunu yazdı
Geniş açılı çekim için.
Örnek : Geniş Açılı Kamerayla Çekilmiş Bir Fotoğraf / Normal Kamerayla Çekilmiş Bir Fotoğraf
Sadece normal kamerada OIS var diğerine koymamışlar. Samsung Note 8'de kameraların ikisinde de OIS kullanmıştı.
iphone daki portre modundan çok daha iyi bir özellik geniş açı.
-
Fiyatını merak ediyorum ferrari ile takas edilir belki.
Tahminimce zibilyon tane kronik sorunu olacak ve çöp olacak bu da . Yani Insanların bu gibi telefona ihtiyacı yokken niye sürekli ufak ufak şeyler ekleyip piyasaya sürüyorlar anlamıyorum. neyse....
-
Mobilden link verince ön izleme çıkmıyor galiba. Ilkay zaman in bi önce videosu (abd de telefon fiyatları) ile beraber izleyin derim.
Gerçi ben kendi birimimizde abd fiyatları ile paralellik beklemiyorum ama daha makul olması lazım. Ama devlet ve firmalar gördü bi kere 1.500 tl 2.500 tl kazanan birisi 3bin lik 4bin lik telefon alabiliyorsa niye indirim yapsınlar.
-
Ben de fiyatını merak ediyorum. Eğer 4000 5000 TL civarı olursa neden iPhone almayayım ki mesela?
-
SkynetX bunu yazdı
Ben de fiyatını merak ediyorum. Eğer 4000 5000 TL civarı olursa neden iPhone almayayım ki mesela?
Yurtdışı fiyatı 700 dolar. Liraya çevir 2.417 lira düz hesap.
2.417 X 1,10 (TRT Payı) = 2.658 TL
2.658 X 1,18 (KDV) = 3.137 TL
3.137 X 1,25 (ÖTV) = 3.921 TL
3.921 + %2,5 (Gümrük Bedeli) = 98 TL
Toplam : 4.019 TL
Ucuza telefon bekleyenler Vestel, Casper alsın. 12 Eylül'de çıkacak yeni iPhone'u 5.500 ve 6.000 lira arası bir fiyattan bekliyorum. Android telefonların değerleri çabuk düşüyor ama LG'nin geçmişi pek iyi olmadığından daha çok düşüyor. Kaldı ki bu telefonun Türkiye'ye geleceğinden bile şüpheliyim. LG Türkiye'den mobil anlamda çıktı gibi bir şey. Telefonları internet harici bulunamıyor.
mkyb tarafından 31/Ağu/17 23:48 tarihinde düzenlenmiştir