Lienscash.Com İle Kazanmak + Bot
-
çizik kurcalayalım
-
saybirs bunu yazdı
son durum
hocam n'oldu senin iş para yattı mı
-
konuyu bi hortlatayım bu siteden ödeme alan var mı hiç ?
-
Ben ödeme aldım hocam da oranlar çok düşünülmüş artık eskiden günde 1.5-2 euro katılıyorum şimdi 2 3 günde anca 1 euro kasiliyor
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam ödemeyi aldığın zaman yazarsan sevinirim. Genelde bu tür siteler tam 14.99€ olana kadar paranın artmasına izin verip 15€ olduğunda, bot kullandınız hesabınız süresiz banlanmıştır diyip millete sinir harbi geçirtiyor.
Bot kullanan adam göze almıştır onu, sinir harbi geçirmez
-
saybirs bunu yazdı
Ben ödeme aldım hocam da oranlar çok düşünülmüş artık eskiden günde 1.5-2 euro katılıyorum şimdi 2 3 günde anca 1 euro kasiliyor
Halâ botla kasıp ödeme alabiliyor muyuz? VPS de aylık 30 lirayı çıkarsa, 15 euro yani, kendi kendini karşılamış olur ne güzel olur
-
noname bunu yazdısaybirs bunu yazdı
Halâ botla kasıp ödeme alabiliyor muyuz? VPS de aylık 30 lirayı çıkarsa, 15 euro yani, kendi kendini karşılamış olur ne güzel olur
valla hocam ilk ödememi aldığımda 12 günde 15 euro yapmıştım da şimdi oranların hepsi düşürüldü
botla kasılıyor ve ban vs gibi şeyde görmedim, ama ne kadar sürede kasarsınız onu bilemicem
-
Bot temizde kullanıcıları pis :D